İYİ Parti’nin kurultay sürecinde yaptığı hatayı Ümit Dikbayır açıkladı: Akşener’in özel kaleminin delegeleri aradığını ifşaladı

İYİ Parti’nin kurultay sürecinde yaptığı hatayı Ümit Dikbayır açıkladı: Akşener’in özel kaleminin delegeleri aradığını ifşaladı
Bağımsız Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti’nin kurultaya gitme sürecini değerlendirdi. Akşener’in özel kaleminin kurultayda oy kullanacak delegelere oy attığını belirten Dikbayır, partinin en büyük hatasını açıkladı.

İYİ Parti'de peş peşe istifaların yaşandığı süreçte partiden ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, tv100'de Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’nin bu ülkeye lazım olduğunu düşünenlerden olduğunu aktaran Dikbayır, İYİ Parti’yi çok büyük mücadelelerle kurduklarını vurguladı.

Yerel seçimlerde İYİ Parti’nin aldığı sonuçları değerlendiren Dikbayır, "İYİ Parti seçimde ne oldu?" sorusunu şu şekilde cevapladı: "Bile bile lades derler ya öyle oldu. İYİ Parti’nin seçmen yapısını çok iyi biliyorum."

umitttt.jpg

"AKŞENER BENİ ENGELEDİ"

Seçim sonrası Akşener’in kurultaya gitme kararının doğru olduğunu belirten Dikbayır, “Ben daha önce Meral Akşener’in bir güven oyu alması gerektiğini söylemiştim zaten” dedi.

Gazeteci Gürkan Hacır'ın "Akşener sizi engelledi mi?" sorusunu yanıtlayan Dikbayır, "Burada söylemek doğru değil ama beni de aylar önce takipten çıktı. Önceden takipten çıktı sonra da engelledi” ifadelerini kullandı.

640x360.jpeg

"MEVCUT ADAYLARDAN BİRİNİ DESTEKLİYORLAR"

İYİ Parti’nin kurultay süreci hakkında da konuşan Dikbayır, "Bir yerde yine yanlış yapıyorlar, mevcut adaylardan birini destekliyorlar” dedi.

Akşener ve ekibinin kurultayda açık açık taraf tuttuğunu ifade eden Ümit Dikbayır, “Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu. Genel Başkanın özel kaleminin delegeleri aradığını biliyorum” diye konuştu. Dikbayır, delegeleri arayan ismin ise Meral Akşener’in özel kalemi Esma Bekar olduğunu söyledi.

esma.webp

ESMA BEKAR'I İŞARET ETTİ

Akşener’e eleştirilerde bulunan Dikbayır, şunları söyledi: "Bu partide asıl siyasi işler başkanı Meral Akşener’in eşidir. Medya propaganda başkanı oğludur. Bu partide asıl genel sekreter özel kalemidir"

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar