İyi Partili isimden KKM'ye tepki

İyi Partili isimden KKM'ye tepki
İyi Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Uzun, sosyal medyada yaptığı paylaşımla Kur Korumalı Mevduatı eleştirdi. Uzun, "Halkın parasını zengini daha zengin yapmak için feda etmeyin" dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

İş insanı, aynı zamanda İyi Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı, Bilal Uzun, kur korumalı mevduat (KKM)’yi eleştirdi. Fakir halkın parasını zengini daha zengin etmek için kullanmayın diyen Uzun, KKM'den paralar çekilmesin diye yüzde 35-45 arası ekstra primle vadeler açıldığını belirtti.

Bilal Uzun yaptığı paylaşımda şunları belirtti:

"KKM yani Kur Korumalı hesaplardan paralar çekilmesin diye %35-45 arası ekstra primle 3 aylığına yeni vadeler açılıyor. Bu ne demek biliyor musunuz?

100 bin dolar yatırırsanız hesabınıza 3 ay için 15 bin dolar peşin prim yatıyor. Üzerine de 3 aylık faizi vade bitiminde zaten alacaksınız. Kurlar faizden daha çok artarsa kur farkını da alacaksınız. Vah ülkem vahh.

Böyle bir kar dünyada hiçbir işte yok.

Yapmayın, bu fakir halkın parasını zengini daha zengin yapmak için feda etmeyin. Kimsenin haberi yok ama seçimden sonra bu kötü yönetimin çok ağır bedellerini ödeyecek bu gariban halk.

Biraz vicdan, lütfen vicdan."

1685000342107-uzuzun.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar