İYİ Parti'den üst düzey isim konuştu! Akşener'e kongrede rakip çıkacak mı?

İYİ Parti'den üst düzey isim konuştu! Akşener'e kongrede rakip çıkacak mı?
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, İyi Parti'nin yaklaşan yerel seçimlere tek başına girmesi gerektiğini belirtti.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, 2023 seçimlerinde Millet İttifakı’nın aldığı sonucun sebeplerini, seçim öncesinde Akşener’in dile getirdiği itirazları, İYİ Parti’ye yönelik eleştirileri ve yaklaşan yerel seçimler hakkında konuştu.

GazeteDuvar’a konuşan Kavuncu, İyi Parti Genel Başlkanı Meral Akşener’in kongrede aday olmak isteyen herkesin aday olabilmesine dair yaptığı konuşmaya ithafen şunları söyledi: “İyi Parti seçim öncesinde bütün il ve ilçe kongrelerini tamamlayan ve seçimden sonra da hiç geciktirmeden kongresini yapacak tek parti. Genel başkanımızın vizyonunu da görmek lazım. “Seçim bitti, buyurun kongre” dedi. Bu bir vizyonun ürünü. Aday olmak isteyenler için de “Birbirimizi hırpalamadan, saygı için de yarışalım” dedi. Bu alkışlanmalı.”

Başka adayların olup olmayacağına dair konuşan Kavuncu, Türkiye’nin Meral Akşener ve İyi Parti’ye ihtiyacı olduğunu söyledi. Akşener’in önümüzdeki süreçte de aynı iradeyle devam etmesi gerektiğini belirten Kavuncu, bunun parti için en doğrusu olduğunu aktardı.

Yerel seçimlerde İyi Parti’nin tek başına seçime hazırlanması gerektiğini savunan Kavuncu, “Biz İstanbul'u almaya talibiz. Ankara’yı, Adana’yı, Antalya’yı, Bursa’yı da. Artık beşinci yılımız bitti. İYİ Parti olarak biz bütün il ve ilçelerde iddialı bir şekilde yerel seçimlere gitmek istiyoruz. Ama o gün geldiğinde ittifak seçenekleri partimizin ilgili kurumlarında konuşulur” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar