İYİ Parti'den AKP'li Özkan hakkında suç duyurusu

İYİ Parti'den AKP'li Özkan hakkında suç duyurusu
AKP Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın İYİ Parti hakkında yaptığı açıklama sonrası İYİ Parti teşkilatı büyük bir tepkiyle karşılayarak Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

GÜNBOYU- UMUTCAN ÖREN

Katıldığı televizyon programında İYİ Parti için ‘FETÖ'nün kurdurttuğu partidir' ifadesini kullanan AKP Meclis Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan'a İYİ Parti teşkilatından sert bir tepkiyle karşılandı. 

İYİ Parti Ankara il teşkilatı ve Çankaya İlçe teşkilatı tarafından yapılan çağrı sonrasında bugün 14.00'te Sıhhiye'de bulunan Ankara Adliyesi'nde bir araya gelen partililerle  Özkan hakkında suç duyurusunda bulunuldu. 

Ankara İl başkanı Yetkin Öztürk ve Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu önderliğinde adliyeye gelen partililer kişisel suç duyurusu dilekçelerini ayrı ayrı savcılığa ilettiler. Ardından Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ve Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu beraberindeki partililer ile birlikte bir basın açıklaması yaptılar.

whatsapp-image-2021-09-02-at-15-14-31.jpegwhatsapp-image-2021-09-02-at-15-14-33.jpegwhatsapp-image-2021-09-02-at-15-14-36.jpeg

MUCURLULARDAN ÖZKAN'A TEPKİ

GÜNBOYU-ALİ AYDEMİR

Öte yandan Mucur İYİ Parti İlçe Teşkilatı, AKP Denizli Milletvekili ve Parti Sözcüsü Cahit Özkan hakkında Mucur Cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. 

Mucur İYİ Parti ilçe Başkanı Ali Aydemir'in açıklamalarında "Mucur İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak, İYİ Parti mensuplarına ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e iftira eden, hakaretlerde bulunan, haddini, hududunu ve hukukunu bilmeyen AKP Denizli Milletvekili ve Parti Sözcüsü Cahit Özkan hakkında Mucur Cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Ülkemizde hala adaleti uygulayacak cesur savcıların ve hakimlerin olduğunu biliyoruz. Hadlerini bilmeyenlere haddini bildirmek bizlere bir görevdir. Mucur İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan; Ali Aydemir, Başkan Yardımcısı: Kemal Uysal, Durmuş Gürbüz, Mehmet Yalçınkaya ve Hakverdi Şahin şikayet dilekçelerini 02.09.2021 tarihinde Mucur Cumhuriyet Başsavcılığına teslim etmişlerdir" ifadelerine yer verildi.

whatsapp-image-2021-09-02-at-15-16-02.jpegwhatsapp-image-2021-09-02-at-15-16-02-1.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar