İYİ Parti Urla'da muhtarlarla buluştu

İYİ Parti Urla'da muhtarlarla buluştu
İYİ Parti Urla İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde, Urlalı muhtarlar için düzenlemiş olan kahvaltı etkinliğine İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve çok sayıda İl ve İlçe yöneticisi katıldı.

GÜNBOYU HASAN DEMİRASLAN

Kahvaltıda muhtarları dinleyen Dervişoğlu, Urla’da mahalle mahalle sıkıntıların neler olduğunu bizzat muhataplarından dinlemiş oldu. 

urla-1.jpg
Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Dervişoğlu “öncelikle misafirperverliğinden dolayı İlçe Başkanımız Sayın Yüksel Bıyık’a ve Urla ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim. Değer verip buraya gelen muhtarlarımıza da teşekkür ederim” dedi. Muhtarlara İYİ Partinin projelerini anlatan Sayın Dervişoğlu daha sonra misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

urla-2.jpg


Kahvaltı sonrası ev sahipliği yapan Yüksel Bıyık’ta açıklamalarda bulunarak ” biz daha evel muhtarlarımızı tek tek gezerek mahallelerimizin sıkıntılarını dinledik, şimdi bu vesileyle milletvekilimize de sıkıntılarımızdan bahsettik.

urla-3.jpg

Ve her zaman dediğimiz gibi şu an İYİ Parti olarak elimizden geleni yapacağız, İYİ Parti iktidarında da inşallah tüm sıkıntıların bittiğine şahit olacağız” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar