İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol İlçe gezilerine devam ediyor

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol  İlçe gezilerine devam ediyor
Tokat il Başkanı Ömer Sağol yaptıkları geziler ve burada gördükleri ilgi ve alakaya dair açıklamada bulundu.

GÜNBOYU / Tokat- Mehmet Akif Ayata

Başkan Sağol şöyle konuştu:

"Bu hafta çarşamba günü Almus , cumartesi günü ise Sulusaray ilçemizi gezdik. Daha önceki ziyaretlerimizle bu ziyaretlerimiz arasında çok fark var. Daha önceki ziyaretlerimizde kapı önünde iki kelime ediyorlar, ürkerek sorunlarını anlatıyorlardı. Şimdi ise güler yüzle karşılayıp, ikramda bulunuyorlar.

Esnaf kardeşlerimizin derdi büyük. Hayat pahalılığı, işsizlik, alım gücünün düşmesi, üreticinin üretim maliyetlerini karşılayamaması bölge insanımızın yaşam kalitesini düşürüyor."

İl Başkanı Ömer Sağol; "Biz ilçe gezilerimize il Yönetimi ve Kadın Politikaları Başkanımız Sayın Güler Aldemir Hanım ve kadın üyelerimizle yapıyoruz  #KapıÇalmaGönülAlma etkinliğinde Kadınlarımız Almus ilçemizde  373 kapı, Sulusaray  ilçemizde 175 kapı dolaşıp Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'' in selamlarını iletip broşür dağıttılar. 

Kadınlarımız bu faaliyetlerinden çok olumlu dönüşler aldıklarını söylediler, vatandaşlar bize sadece kapılarını değil gönüllerini de açtılar. Kırsaldaki kadınlarımızın da hayat pahalılığı, işsizlik, sağlık hizmetlerinden faydalanmada zorluk, dışarıda okuyan çocuklarına yeterince ekonomik destek veremediklerinden yakınıyorlar"  dedi. İlçe gezilerinin devam edeceğini belirtti. 

Ve "Millet Bizi Çağırıyor. Biz İYİ ler Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener gibi çalmadık kapı gitmedik yer bırakmıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar