İYİ Parti seçim videosunu yayınladı! ''Devlete Adalet Yakışır''

İYİ Parti seçim videosunu yayınladı! ''Devlete Adalet Yakışır''
İYİ Parti, 2023 yılında yapılacak genel seçimler için bir video yayınladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hesabından yapılan paylaşımda "Devlete Adalet Yakışır" sloganı yer aldı.

2023 seçimleri öncesinde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in lider iletişim kampanyası başladı.

Dün “Adalet, Ciddiyet, Samimiyet, Merhamet, Cesaret, Millet, Liyakat ve Başbakan” vurgularıyla Akşener’in 28 yıllık aktif siyaset hayatının getirdiği devlet insanı anlayışına işaret edilen afişler yayımlanırken bugün de dikkat çeken bir video paylaşıldı.

"SANDIKTA DEĞİŞTİRECEĞİZ"

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “20 yıldır ülkemizi esir alan bu adaletsiz düzeni; milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz! Çünkü Devlete Adalet Yakışır!” ifadeleri kullanıldı.

İMAMOĞLU VURGUSU YAPILDI

Akşener’in yayımladığı videonun içeriğinde İstanbul Sözleşmesi, birden fazla maaş alan bürokratlar, sosyal medya yasası ve seçim sandığı güvenliğine vurgu yapıldı.

Videoda ayrıca hapis cezası alan ve siyasi yasak getirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da değinildi ve adalet vurgusu yapıldı.

"DEVLETE ADALET YAKIŞIR"

İYİ Parti Lideri Meral Akşener''in hesabından paylaşılan videoda; AKP iktidarına yönelik birçok konuda Akşener’in tepkilerine yer verildi.

Türkiye’nin bir gecede, hukuksuz bir şekilde çıktığı İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararına dair Akşener’in; “İYİ Parti iktidarında daha çayım masaya gelmeden İstanbul Sözleşmesi yeniden yaşatacak!” iddiası hatırlatıldı.

5-10-15 maaş alan saray danışmalarına ve genel müdürlere dair de Akşener’in, il ziyaretlerinde sıklıkla dile getirdiği; “Yan gelip yatan danışmanlar, sarayda oturanlar; bir ayda 60 bin lira elektrik faturası gelen bir çiftçi, işte sözün bittiği yer.” tepkisi işlendi.

Sosyal medya sansürünü içeren Dezenformasyon Yasası’na ilişkin olarak da Akşener’in ilgili yasaya dair; “Bu yasa bir istibdat yasasıdır! İstedikleri yasağı getirsinler; biz ‘Kahrolsun Zulüm, Yaşasın Adalet!’ demeye devam edeceğiz” söylemi yer aldı. 

31 Mart seçimlerinde, İstanbul’da yaşanan iptal kararına ve geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında; 2 yıl 7 ay 15 gün olarak verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararına dair Akşener’in; Bağımlı yargı yoluyla millet iradesinin gasp edilmesi olarak tanımladığı süreçte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı; “dünün mağdurları yolun sonunda hak yiyen mağrurlara dönüştüler” şeklinde eleştirdiği sözlere yer verildi. 

SARAÇHANE PAYLAŞIMLARI

Ayrıca paylaşılan videoda Saraçhane mitingden, Akşener’in şu ifadeleri de yer aldı: “İstanbullular, diyorsunuz ki; ‘Saray sizinse Saraçhane bizimdir.’ Diyorsunuz ki; ‘Zulüm sizinse sandık bizimdir’ Hiçbir haksızlık sonsuza kadar sürmez, hele aziz milletimizde hiç sürmez.” 

Videonun sonunda ise kampanyanın İstanbul özelindeki billboardlarına yansıyan Akşener ve İmamoğlu’nun fotoğrafı ve Meral Akşener’in; “Geldikleri gibi giderler. Geldikleri gibi sizin iradenizle gidecekler!” sözleri yer aldı.



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar