İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'ndan deprem bölgesine anlamlı destek

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'ndan deprem bölgesine anlamlı destek
   İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı İbrahim Temur liderliğinde mini bir afet koordinasyon merkezi  şeklinde  çalışmalar yürüttü.

GÜNBOYU-İLKİM TUĞÇE DURMUŞ

İlk olarak acil ihtiyaç listesi belirlendi ve birkaç saat içinde nakdi yardımlarla birlikte başladı. Yardım kolileri hızlıca hazırlandı. İlk günün akşamında İstanbul İl Başkanlığı tarafından belirlenen lojistik merkezine ilk kamyonu ulaştırdılar.

Takip eden her gün ihtiyaç listeleri güncellenerek depremden etkilenen çocuklar için yardım malzemeleri lojistik merkezlerine oradan da deprem bölgelerine ulaştırıldı. 

8. gün itibari ile tüm imkanlar ve emek gücü deprem bölgesinden ilçeye gelen vatandaşlarımızın öncelikli barınma gibi ihtiyaçlarına çözüm bulmaya yönlenen İlçe Başkanı İbrahim Temur ve teşkilat mensupları; çevre hastanelere sevk edilen ve evlere misafirhanelere yerleştirilen depremzedelere, Kaymakamlık Sosyal Yardım Merkezlerine, belediyenin yardım toplama merkezlerine yerinde ziyaretlerde bulundular.  

İbrahim Temur, "Şu ana kadar elimizden geldiğince herkesin katkıları ve uğraşıları ile hızlı ve organize bir şekilde yardım kolileri gönderdik. Bu acı, bu ihtiyaçlar bir haftada karşılanıp sona erecek bir duygu ya da hareketler değildir. Yapacağımız yardımları uzun vadeli düşünüp buna uygun bir planlamanın içerisinde yer alacağız" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar