İYİ Parti Kayapınar İlçe Başkanlığından mevlid katılımı

İYİ Parti Kayapınar İlçe Başkanlığından mevlid katılımı
Kayapınar İlçe Başkanı iş insanı Mehmet Emin Ekin ve teşkilatı, yaklaşık 100 araçlık konvoyla Terkan Bölgesi'nin ileri gelen ailelerinden Ahmet Tanrıkulu'nun sene-i devriye mevlidine katılım gerçekleştirdiler.

GÜNBOYU İBRAHİM HALİL ÇALIŞTIRAN - DİYARBAKIR

 

Bölge halkıyla bizzat görüşen İlçe Başkanı Ekin, halkın sorunları hakkında bilgi aldı. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan bölge halkı maliyet artırıcı unsurların olumsuz etkilerinden, çiftçilere verilen desteğin yetersiz olduğundan bahsetti. İYİ Parti'den böyle bir ziyaret yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren halk şunları söyledi: "Kaygılı ve endişeliyiz, gençlerimizin içinde bulunduğu işsizlik sorunuyla umutsuzlukları her geçen gün artıyor ve ne yazık ki umutlarını kaybediyorlar..."

İlçe Başkanı Mehmet Emin Ekin "Gençlerimizi bu umutsuzluktan bir an önce kurtarmalıyız" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Cumhuriyetin eğitim anlayışından ve liyakatlı yönetim anlayışından uzaklaştırılıyor. Temennimiz halkımızın tarım ve hayvancılık sorunlarının en kısa zamanda çözüme kavuşturulmasıdır." 

mehmet-emin-ekin.jpg

2018 yılından beri uygulanan Cumhurbaşkanlığı sistemiyle her şeyin bozulduğunu belirten Ekin, sözlerini şöyle devam ettirdi: Şeffaflıkta ve demokraside geriye gidiş başladı bu durumdan tüm Türkiye olumsuz şekilde etkilendi ve etkilenmeye devam etmekte... Ülkemizi içinde bulunduğumuz bu buhran dönemden en hızlı şekilde kurtarmalıyız. Parlementer sistemi geri getirerek demokrasiyi güçlendirmeli, vatandaşımızın güvendiği bir yapıya ulaştırmalıyız. Ekonomide yaşanan tüm sıkıntıları çözüme kavuşturmalıyız. İnanıyoruz ki gelecek seçimde halkımız iktidara gereken dersi verecektir..."

Katıldıkları mevlidde halk tarafından yoğun ilgi gördüklerini ifade eden İYİ Parti Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Emin Ekin, bölge halkına teşekkür ederken "sorunlarınızın bizzat takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

mevlid-1.jpgmevlid-2.jpgmevlid-3.jpgmevlid-4.jpg

mevlid-5.jpgmevlid-6.jpgmevlid-7.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar