İYİ Parti kadroları el uzatıyor

İYİ Parti kadroları el uzatıyor
İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı 3. Bölge Koordinatörü Uğur Türkmen, Türkiye'nin dört bir yanına yardım götürmeye devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerine gidip yardıma muhtaç olan ailelere ve hastalara yardım  yapmaya devam ediyor. 

GÜNBOYU-GÖKHAN GÜLER

KÜTAHYA- ''1 çocuk da sen giydir'' projesi ile Çorum, Yozgat, Ankara, Erzurum illerinde kıyafet yardımı ile çocuklarla kucaklaşan İYİ Partili Türkmen, "Makamlar mevkilere geçicidir, kalıcı olan götürdüğünüz hizmettir, yapılan yardımlardır. Okula ellerimizde kıyafetler ile girdiğimizde çocukların gözlerindeki ışıltıdır aslında bu ülkeyi kalkındıracak ve kurtaracak olan. Bir köy vardı, Erzurum Horasan İlçesi Küçükkonak Köyü. Çocuklar hiç park görmemiş. Oraya hayırsever insanların yardımıyla çocuk parkı kurduk. İşte o çocukların kahkahalarıdır bizi biz yapan" dedi.

"SMA HASTASI ÇOCUKLARIMIZ VAR"  

SMA''lı çocuklar için sosyal medyada, çeşitli iş insanlarından, STK''lardan bağışlar toplayan İYİ Partili Türkmen, "Ülkemizde maalesef SMA''lı çocuklarımızın ilaç masrafları karşılanmıyor. Bu konuda evlatlarımız sağlıkları bütün çıkarların üzerindedir" ifadelerini kullandı. 

Uğur Türkmen, "Biz insanlar her türlü derdimizi ihtiyacımızı dile getirebiliyoruz. Bir şeye ihtiyacımız olduğunda rahatça kendimizi ifade edebiliyoruz. Peki biz değil miyiz “yaratılanı severiz, yaratandan ötürü” diyen. Bu konuda da hayvansever arkadaşlarımızdan aldığımız maddi manevi destek ile Allah''ın sessiz kullarına barınaklar inşa ediyoruz. Sokaklara yem ve mamalar bırakıyoruz. Bu konuda da insanlık ölmesin" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar