İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Ümit Özdağ açıklaması 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Ümit Özdağ açıklaması 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ hakkında verilen ihraç kararının mahkemeden dönmesiyle ilgili "Demek ki yargı hızlı çalışabiliyormuş. Bu bize ilginç geldi"  ifadesini kullandı.

Akşener'den Özdağ açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ hakkında verilen partiden ihraç kararının mahkeme tarafından iptal edilmesini değerlendiren Akşener, "Anlaşılıyor ki partimizin sistemi içerisinde yargı çok hızlı çalıştı. Bu çok manidar" dedi. "Yargı ile işi olan bütün vatandaşlar için de örnek olur bu hızlı karar verme işlemi" ifadesini kullanan Akşener, şöyle devam etti:

"ONU BİLEMEM"

"Bu arada çok uzun süre dava açılmış, ifadesi alınmamış başta ben olmak üzere arkadaşlarımız var. 5 yıldır bir davam var, sürüyor. Darısı onun başına. İl başkanımızın kendi kendine bir müracaatı var. Demek ki yargı hızlı çalışabiliyormuş. O soruşturmanın da çok hızlı olabileceğine dair bir örnek bu. Çok ilginç geldi bize. İnşallah bütün yargılamalarda aynı şey olur."
Bir gazetecinin "Süreç tekrarlanır mı?" sorusuna da cevap veren Akşener, "Onu bilemem" dedi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar