İYİ Parti Espiye'den PTT tepkisi

İYİ Parti Espiye'den PTT tepkisi
İYİ Parti Espiye İlçe Başkanı Adnan Şahan, Espiye Merkez'e bağlı, Dörtyol Mevki Pirinç Sokakta bulunan PTT şubesinin kapatılmasına vatandaşlardan gelen tepki üzerine basın açıklaması yaptı.

GÜNBOYU- ŞABAN YILMAZ

Şahan basın açıklamasında,"Espiye Merkez''e bağlı Boncukcu, Çam, Kaleboynu ve Adabük  Mahalleri ile Tirebolu İlçesi; Şirinköy, Tevekli, Yaraş, Düzköy ve Arageriş Köyleri ile Güce ilçesi; Kuluncak, Sarıyar, Düzçukur, Boncukçukur, Gürağaç, İlit, Fırın ve Ergenekon Köylerine hizmet vermekte olan bu şubemizin kısa bir  zamanda açılmasını vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesini vatandaş adına Başta Espiye Belediye Başkanı Sayın Mustafa Karadere ve AKP İlçe Başkanı Sayın Ali Küçükaydın olmak üzere iktidar partisi yetkililerinden talep ediyoruz” dedi.

Şahan,”Bu şubemizde yaşlı, engelliler ve Çocuk Parası ile sosyal yardım maaşı alınmakta. Elektrik, telefon, kredi kartı ödemeleri yapılmakta ayrıca ilçemiz otogar terminalline yakın olduğundan HGS geçit ücretleri ile her türlü faaliyetlerden vatandaşlarımız bölgesel olarak faydalanmaktadır. Vatandaşlarımız muhtarlarımıza rahatsızlıklarını iletmişler, İYİ Parti olarak bizlere geldiler seslerini duyurmamızı istediler. Buradan vatandaşlarımız adına çözüm istiyoruz. Hizmet bölgesi dikkate alındığında çok geniş bir alanda hizmet ettiği için PTT şubemizin tekrar hizmete açılmasını yetkililerden talep ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar