İYİ Parti Büyük Kadın Buluşması'na Mustafa Sandal damga vurdu!

İYİ Parti Büyük Kadın Buluşması'na Mustafa Sandal damga vurdu!
İYİ Parti'nin Ankara'da düzenlediği Büyük Kadın Buluşması'nda ünlü şarkıcı Mustafa Sandal sahne aldı. Sandal'ın şarkılarına kongre merkezini dolduran binlerce kadın eşlik etti.

Kadın meselesi üzerine yaptığı çalışmalara bir yenisini ekleyen İYİ Parti, Ankara''da binlerce kadın katılımcı ile Büyük Kadın Buluşması etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlikte konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in Türkiye''de kadınların yaşadığı sorunlar üzerine yaptığı konuşmasının ardından sahneye şarkıcı Mustafa Sandal çıktı. Sandal''ın, Akşener ile yaptığı şakalaşmalar salondakileri güldürürken, ardından gerçekleşen konsere salondaki coşkulu kalabalık eşlik etti. 



"BENİM BİR HAYALİM VAR"

Mustafa Sandal, Meral Akşener''i de yanına çağırarak "Sayın başkanım, benim bir hayalim var. Rüyamda da görmüştüm. Birlikte ''aya benzer'' dansı yapıyorduk" diyerek Akşener''i dansa davet etti. Sandal''ın ricasını kırmayarak ufak bir dans gösterisi yapan ikiliye salondan alkış sesleri yükseldi. 



"BU NASIL MUHTEŞEM BİR KALABALIK"

Sandal, salondaki kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü şarkıcı "Bu nasıl bir kalabalıktır, bu nedir böyle ya! Sayın genel başkanımıza merhaba demeden, ona sarılmadan başlayamayalım" diyerek Akşener''in yanına gitti. "Meral ablam güneş gibi baktıkça aydınlanıyorsun" sözleriyle Akşener''e iltifatlar eden Sandal, konserin ardından alkışlarla sahneden ayrıldı. 


"AYA BENZER DANSI YAPTIRMADI DEMEZSİNİZ ARTIK"

Konserin ardından Akşener ile eğlenceli anlarını Twitter hesabından paylaşan Sandal, "Sn. Meral Akşener''e Aya Benzer dansı yaptırmadı demezsiniz artık :)" dedi. 



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar