İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu Kütahya'da

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu Kütahya'da
İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu Kütahya'yı ziyaret etti. İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Ali Soycan ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kılıçarslan tarafında karşılanan Tatlıoğlu, Gazeteciler Cemiyeti'nin sorularını yanıtladı.

GÜNBOYU / GÖKHAN GÜLER

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İYİ Parti Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Kütahya''yı ziyaret etti. İl Başkanı Ali Soycan ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kılıçarslan''ın karşılaması ardından muhtarları, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti''ni, Kütahya Sanayi ve Ticaret Odası''nı ziyaret etti, Gazeteciler Cemiyeti''nin sorularını cevaplarken "Basının ışığı sönerse, Türkiye karanlıkta kalır." sözü basın özgürlüğüne umut oldu.

Ticaret Odasında Kütahya için ne yapabiliriz konularına değinirken, Grup Başkanı Tatlıoğlu, eylül veya ekim aylarında Kütahyalı iş adamları ile buluşacağını duyurdu. Ardından Kütahya il ve ilçe yönetimi ile yemeğe geçildi. Sonrasında Türkiye gündemi ve Kütahya''nın gelişimi üzerine istişare toplantısı yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar