İYİ Parti aday tanıtım etkinliği yarın düzenlenecek

İYİ Parti aday tanıtım etkinliği yarın düzenlenecek
İYİ Parti, yerel seçimler için Ankara'da toplanıyor. Adaylar ve seçim beyannamesi tanıtılacak.

İYİ Parti, 81 il adaylarını yarın Ankara'da düzenlenecek bir etkinlikle tanıtacak.

CNNTÜRK'teki habere göre adayların buluşacağı bu önemli toplantıda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından partinin seçim beyannamesi de açıklanacak.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partiler adaylarını belirleme ve tanıtma sürecine hız verdi. Bu kapsamda İYİ Parti de aday tanıtım toplantılarını gerçekleştiriyor.

İYİ Parti, tek başına yerel seçimlere girecek olmalarının ardından adaylarını belirlemeye başladı. Ankara'da Cengiz Topel Yıldırım, İstanbul'da Buğra Kavuncu ve İzmir'de Ümit Özlale için yapılan tanıtım toplantılarının ardından şimdi sıra İYİ Parti'nin tüm adaylarını bir araya getirmesine geldi.

Etkinlikte ilk olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kürsüye çıkacak ve haftalardır beklenen seçim beyannamesini açıklayacak. Akşener'in bu beyannamede hangi mesajları vereceği ise büyük merak konusu.

Ardından ise İYİ Parti'nin tüm adayları tanıtılacak, böylelikle yerel seçim çalışmaları da resmen start almış olacak. Bu etkinlik, İYİ Parti'nin yerel seçimlerdeki stratejilerini ve hedeflerini belirleme adına önemli bir kilometre taşı olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar