İtalya'nın dev takımı Merih'e talip oldu

İtalya'nın dev takımı Merih'e talip oldu
Transfer sezonun başında bonservisi Juventus'tan alınan Atalanta'nın başarılı Merih Demiral için transfer iddiaları sürüyor.

İtalya'nın dev takımı Merih'e talip oldu

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus''a kiralanan ancak fazla forma şansı bulamamasından dolayı Atalanta''ya kiralanan ve burada gösterdiği başarılı performans sayesinde kulüp tarafından 20 milyon Euro karşılığında bonservisi alınan Merih Demiral hakkında yeni bir transfer iddiası geldi. 

ÇAĞLAR OLMADI ROTA MERİH

Geçen sezon şampiyonluğu Milan''a kaptıran Inter stoper bölgesine transfer için harekete geçti. Milli Takım''ın başarılı stoperlerinden Çağlar için girişimlerde bulunan fakat Leicster City''nin istediği yüksek bonservis sonrası transferden vazgeçen Milano ekibi gözünü şimdi de Merih'' çevirdi. 

MERİH''E KARŞILIK PINAMONTI

Akşam Gazetesi''nin Tuttomercato''dan aktardığı haberde; stoper arayışı içerisinde olan Inter''in gündemine gelen Merih Demiral''ın transferinde olası bir takas durumunda Atalanta''nın Andrea Pinamonti''yi takasla almak istediğine yer verildi. Geçen sezonu Empoli''de kiralık geçiren ve 13 gol 2 asistle oynayan 23 yaşındaki oyuncuyu alması durumunda Milli yıldızı gönderecek. Piyasa değeri 25 milyon Euro olan Merih, geçen sezon 42 maçta 2 gol 3 asistlik performans göstermişti. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar