İtalya onu konuşuyor! “İkinci evim” Büyük ilgiyle karşılandı

İtalya onu konuşuyor! “İkinci evim” Büyük ilgiyle karşılandı
İtalya’da 1996'dan bu yana popüler TV programlarından olan Verissimo’nun bu hafta yeni bölümüne konuk olan güzel oyuncu Melike İpek Yalova İtalya büyük ilgiyle karşılandı.

Popüler TV programlarından olan Verissimo bu hafta başarılı oyuncu Melike İpek Yalova’yı ağırladı. Her hafta ünlü İtalyan sanatçıların katıldığı programda bu hafta Melike İpek Yalova katıldı. Türkiye’ye ve kendisine dair soruları cevaplandırdı.

İtalya’da eğitim için geçirdiği sürenin kalbinde başka bir yere sahip olduğunu söyleyen Melike İpek Yalova, İtalya’yı adeta ikinci evi olarak gördüğünü belirtti. İki ülke arasında bir sürü benzerlik ve ortak değerlerin olduğunu söyleyen Melike İpek Yalova, Türkiye’nin son dönemdeki başarılı dizi projelerinin İtalya’da da büyük kitleler tarafından sevilmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

Programın resmi Instagram sayfasında paylaşılan ve Melike İpek Yalova’nın Türkiye’de yaşanan deprem felaketini anlatıp İtalya’dan yardım edenlere teşekkür ettiği kısım bir gün içerisinde bir milyona yakın kişi tarafından izlendi. Kısa sürede viral olan videoya beğeni ve yorum yağdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar