İstiklal Caddesi’ni bomba ile kana bulamıştı: Teröristin sır gibi sakladığı gerçek cezaevinde ortaya çıktı

İstiklal Caddesi’ni bomba ile kana bulamıştı:  Teröristin sır gibi sakladığı gerçek cezaevinde ortaya çıktı
İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım 2022’de gerçekleştirilen 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı terör saldırısı planlayan terörist Ahlam Albashıra ilişkin yeni bir gerçek ortaya çıktı.

Taksim İstiklal Caddesi’ni kana bulayan Ahlam Albashır’ın terör saldırısı gerçekleştirdiği sırada hamile olduğu ortaya çıktı.

Halk TV’den Seyhan Avşar’ın haberine göre; bombalı saldırıyı gerçekleştiren Albashır’ın saldırı sırasında hamile olduğu ortaya çıktı. Albashir ne emniyet ne de savcılık ifadesinde hamileliğinden bahsetmezken Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Albashir’in 22 haftalık hamile olduğu öğrenildi.

Avşar durumu şöyle ifade etti:

Konuya ilişkin saldırganın avukatını, Adalet Bakanlığı’nı, Sağlık Bakanlığı’nı ve cezaevi idaresini, cezaevi doktorlarını tek tek aradık. Ancak tüm kurumlar “Bilmiyoruz, şahsı hatırlayamadık, doktor olarak bilgi vermemiz doğru olmaz” diyerek geçiştirdi. Bu bilginin peşinde olduğumuz hafta Albashir 22 haftalık hamileydi. Ancak dün öğrendiğimiz iddiaya göre Albashir cezaevinde düşük yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar