Omuz Omuza bağış kampanyasında ne kadar toplandı?İşte rekor bağış miktarı!

Omuz Omuza bağış kampanyasında ne kadar toplandı?İşte rekor bağış miktarı!
Türkiye’de büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından depremzedeler için Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) öncülüğünde düzenlenen bağış kampanyasında toplanan miktarla rekora imza atıldı.

Türk futbol camiası dün akşam TFF öncülüğünde depremzedeler için düzenlenen bağış kampanyasında bir araya geldi. Kampanyada rekor bağış miktarı toplandı. Acun Ilıcalı''nın sunuculuğunu yaptığı 5 saatlik programda toplanan bağış tutarı 845 milyon lirayı aştı.

Yaklaşık olarak 13 milyon vatandaşı etkileyen depremlerin yaralarının sarılabilmesi için 8 kanalın ortak olarak yayınladığı ''Omuz omuza bağış kampanyasına spor camiasından birçok isim katılım sağladı.

Türk futbol camiasının tek çatı altında bağış yapması amacıyla TFF öncülüğünde başlatılan kampanyada spor camiası büyük bir kenetlenme örneği sergileyerek, adından söz ettiren bir bağışı, çok kısa süre içerisinde topladı.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ KYLİAN MBAPPE CANLI YAYINA KATILDI

Spor camiasının tek yürek haline geldiği bağış gecesinin sunuculuğunu Acun Ilıcalı yaptı. Ilıcalı''nın sunuculuğunu yaptığı 5 saatlik programda toplanan bağış tutarı 845 milyon lirayı aştı. Geceye asıl damgasını vuran anlardan bir tanesi de Fransa Ligue 1''de forma giyen dünyaca ünlü yıldız Kylian Mbappe''nin canlı yayına katılması oldu.

Elinden gelen tüm imkanları kullanmaktan geri durmayacağını belirten Mbappe “Bu gerçekten büyük bir trajedi. Türklerin neler yaşadığını tahmin etmekte bile zorlanıyorum. İlk olarak, tabii ki insanların, çocukların hayalleri çok önemli. Elimde olan tüm imkanları onlar için kullanacağım. Saha dışında yardımsever davranışlarda bulunmak için elimden geleni yapacağım. Birçok çocuğun gülüşünü yeniden kazandırabileceğimiz kanaatindeyim” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar