İşte bu yıl parayı mıknatıs gibi çekecek burçlar... Ünlü astrolog Hande Kazanova anlattı

İşte bu yıl parayı mıknatıs gibi çekecek burçlar... Ünlü astrolog  Hande Kazanova anlattı
2023'ün sonlarına yaklaşırken, yeni yılın heyecanı ve umudu herkesi sarmış durumda. Ancak 2024 yılında burçları nelerin beklediği merak konusu oldu. Ünlü astrolog Hande Kazanova, 2024 yılı burç yorumlarıyla ilgili öngörülerini paylaştı.

vmzbbkn1006ot171-uljlg.webp

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI İÇİN 2024:

Kazanova, Koç ve yükselen Koç burçları için önemli değişikliklerin yaşanabileceğini söyledi. Hayatlarında temizlik yapma sürecine girebilecekleri bir dönemde olduklarını ifade etti. Bazı ilişkilerin sona erebileceği, endişe ve korku duygularının ortaya çıkabileceği bir dönemde Koç burçları, içlerine kapanma gerekliliği hissedebilirler.

jydo0l2npeq0bbpynhe7xg.webp

jydo0l2npeq0bbpynhe7xg.webp

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI İÇİN 2024:

Boğa ve yükselen Boğa burçları için ise 26 Mayıs'a kadar önemli fırsatların söz konusu olduğunu söyleyen Hande Kazanova, boğa burçlarının yanında şansın olduğunu söyledi. Kazanova, Boğa burçlarına bu dönemde harekete geçmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

a3ah-etx6eoklao8ou4ctw.webp

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI İÇİN 2024:

İkizler ve yükselen İkizler burçları, 2024 yılının en şanslı burçları arasında gösterildiğini söyleyen Hande Kazanova, Jüpiter'in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte iletişim konularında artan bir merakın olacağını ifade etti. Kazanova, yurt dışı bağlantılı işlerde hareketlilik yaşanabileceğini de belirtti. Kazanova, aşk evinde keyifli bir dönem geçirecekleri, ancak çevre oluşturmayı ihmal etmemeleri gerektiği de vurguladı.

nmnksepwgkcltsp4gxit2q.webp

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI İÇİN 2024:

Yengeç ve yükselen Yengeç burçları, 2024 yılında sosyal çevrelerinin çok aktif olacağı bir döneme girebilirler diyen ünlü astrolog, bu yıl partilere üye olma, derneklere katılma gibi organizasyonel işlerle ilgilenmeleri gereken bir süreç olacak şeklinde yorumladı.

cymtl3vmuugv7ujsukvl0w.webp

cymtl3vmuugv7ujsukvl0w.webp

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI İÇİN 2024:

Aslan ve yükselen Aslan burçları için 2024 yılı, kariyer ve meslek konularında öne çıkacakları bir dönem olabileceğini ifade eden Hande Kazanova, “Stabil koşulların oturtulmaya çalışılacağı bu yıl, aslan burçlarının topluma en fazla fayda sağlayacak ve konuşulan isimler arasında olacakları bir süreç olabilir” dedi.

7u1lr4fgmusjti3qktr8-a.webp

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI İÇİN 2024:

Başak burçları, 2024 yılında seyahat alanlarının açık olduğu bir döneme girebilirler. Kazanova, bolca seyahat edebilecekleri ve yeni insanlarla tanışabilecekleri bir süreçte olacakları belirtiliyor. Ayrıca öğrenimle ilgili konularda şanslı bir döneme girecekleri söyledi.

niempbklyemhykvwtmz30w.webp

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN 2024:

Terazi ve yükselen Terazi burçları için 2024 yılında davranış kalıplarını değiştirmenin önemli olduğunu vurgulayan ünlü astrolog Hande Kazanova, tutulmaların etkisiyle hayır demeyi öğrenmeleri gerektiği belirtti. Kazanova, ilişkilerini bilinçli olarak kurmaları ve yalnız kalmamaları konusunda uyarıda bulundu.

lq2mzptwku67cns9hqwtnw.webp

hyh.jpg

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI İÇİN 2024:

Akrep burçları, 2024 yılında evlilik ve ilişkiler konusunda şanslı bir döneme girebileceklerini söyleyen astrolog, bu yıl evlilik adımları atabilecekleri, ciddi ilişkilere başlayabilecekleri bir yıl olabilir şeklinde konuştu. Ayrıca, akrep burçları ilişki alanında en şanslı burçlar arasında gösteriliyorlar.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI İÇİN 2024:

Yay ve yükselen Yay burçları, 2024 yılında çok çalışacakları bir döneme girebileceklerini söyleyen Hande Kazanova, Yay burçlarının 26 Mayıs'a kadar çalışma koşullarının aktif olacağını belirtti. Öete yandan Jüpiter'in etkisiyle iş hayatında düzen oturtabilecekleri ve sağlık konularında daha oturaklı bir döneme girebilecekleri ifade etti.

mjzm5yfkxu6bmiylg-wkbg-001.webp

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI İÇİN 2024:

Oğlak burçları için 2024 yılı, aşk evindeki Jüpiter'in etkisiyle mutlu bir dönem olacağını belirten ünlü astrolog, bu yıl hobilerine daha fazla zaman ayırabilecekleri, işlerinde verimli bir yön keşfedebilecekleri bir süreç olacak. Kazanova, 26 Mayıs'tan sonra ise çalışma temposunun artacağı ve iş hayatında daha fazla çaba sarf etmeleri gerektiğini belirtti.

jtxkdn918kiwjfryynmxpq.webp

jtxkdn918kiwjfryynmxpq.webp

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI İÇİN 2024:

Kova burçları, 2024 yılında yatırım, emlak alım satım ve kiralama konularında şanslı bir döneme gireceklerini belirten Hande Kazanova, sosyal yönleri güçlü olan Kova burçları için arkadaşlık ilişkileri ve toplumsal konular önemli olacak dedi.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARINI 2024'TE NELER BEKLİYOR?

Yükselen Balık burçları iletişimsel konularda bu yıl çok şanslı olduğunu söyleyen Hande Kazanova, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, lojistik konularında iyi olacaklarını ifade etti. Ayrıca, Balık burçlarında bu yıl Radyo, televizyon, eğitim konularında hızlı gelişmeler yaşanabilir.

YILIN EN ŞANSLI VE GİRİŞİMCİ BURÇLARI

Boğa, Oğlak ve İkizler

AŞKTA YILIN EN ŞANSLI BURÇLARI

Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Boğa ve İkizler

PARA KONUSUNDA YILIN EN ŞANSLI BURÇLARI

Koç, Boğa, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Yengeç ve Aslan

SAĞLIKTA YILIN EN ŞANSLI BURÇLARI

Yay, Oğlak, Yengeç ve Kova

YILIN EN MUTLU BURÇLARI

Oğlak, Kova, Balık

EĞİTİMDE EN ŞANSLI BURÇLAR

Başak, Terazi, Balık, Koç

KENDİNİ EN ÇOK GELİŞTİRECEK BURÇLAR

Başak, Terazi, Balık, Koç

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN EN ŞANSLI BURÇLAR

Yay, İkizler, Oğlak, Kova ve Akrep

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar