'İşte Benim Stilim' yarışmacısı değişimiyle dikkat çekti!

'İşte Benim Stilim' yarışmacısı değişimiyle dikkat çekti!
Bir döneme damga vuran ‘İşte Benim Stilim' yarışmacısının Sima Şerafettinova’sını görenler tanımakta zorluk çekiyor. Gergin tavırlarıyla akıllarda izlenim bırakan Azeri kökenli Şerafettinova, 'Barbie' bebeğe benzemeye çalışırken bambaşka birine dönüştü.

2014 yılında tam 7 sezon süren ekranların moda yarışması İşte Benim Stilim sayesinde ün yapan Azeri kökenli Sima Şerafettinova son hâliyle olay oldu. Tavırlarıyla popüler olan yarışmacı ''Barbie'' bebeğe benzemeye çalışırken başka biri oldu.

Eski yarışmacıyı görenler gözlerine inanmakta zorlanıyor. Takipçilerinden "Sosyal medyaya yeni bir olarak dönmüş", "En az Büşra Pekin kadar değişmiş", "Artık estetiği bırak" yorumları gelmeye başladı.

GERÇEK MESLEĞİ DUYANLARI ŞAŞIRTTI!

Estetik ile başka birine dönüşen Sima''nın pilot olması ise herkesi hayrete düşürdü. Hem kendi markasını işleten hem de pilot olan Sima Şerafettinova bir paylaşımında "Hep hayalini kurduğum ama gerçek olabileceğini hiç düşünmediğim bir şeydi. Bir kadın olarak bu noktaya gelmek için çok zorlandım. Bir buçuk yıl önce, kadın pilot olma konusundaki ön yargılar ve klişelere uymamam nedeniyle neredeyse pilot lisansımı kaybediyordum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar