İstanbul'da toplu taşıma kullananlar dikkat! Milyonlarca kişi bundan etkilenecek

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar dikkat! Milyonlarca kişi bundan etkilenecek
İstanbul'da ikamet eden ve herkeste bulunan İstanbulkart'a dair kampanya başladı. 28 Şubat tarihine kadar geçerli olan kampanyanın detayları paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

İstanbulkart sahibi olan vatandaşların başvuru yapabileceği kampanyaya dair yeni bir duyuru daha yapıldı. Kampanya''nın 28 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olduğunun altı çizilirken detaylarına dair açıklamalar yapıldı.

Kampanyanın başladığı yönünde yapılan duyuru ile birlikte İstanbulkart ile tek seferde yapılacak olan 200 TL ve üzeri alışveriş sonrasında farklı gün içerisinde ikinci, üçüncü ve dördüncü kez 200 TL ve üzeri alışverişlerinizin her seferine ait bir geçiş tutarı Dijital İstanbulkar''ta hediye olarak eklenecek. Sık sık yapılan duyuru esnasında belirtilen kampanya 28 Şubat 2023 tarihine kadar devam edeceğine dair vurgular yapıldı.

KAMPANYA DETAYLARI

1 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan İstanbulkart kampanyası ile tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri alışveriş sonrasında farklı bir günde yapılan ikinci, üçüncü ve dördüncü 200 TL ve üzeri alışveriş sonucunda her bir gün için bir geçiş tutarı Dijital İstanbulkartına hediye olarak eklenecektir.

Koşulların sağlanmasıyla birlikte ödemelerini başarıyla tamamlayan vatandaş ödemeyi geri iptal etmesi durumunda belirtilen ödülden faydalanamaz.

Yukarda belirtilen koşullarda yer aldığı gibi ödemelerin yapılması durumunda İstanbulkart sahibinin dijital İstanbulkartına belirtilen ödüller toplu olarak yüklenecektir.

Kampanyada bir kullanıcı sadece bir İstanbulkart ile katılım sağlayabilir.

İstanbulkart kampanya süresi boyunca kullanıcı tek bir kart ile yapacağı başarılı ödemeler sonucunda en fazla 3 geçiş hediyesine sahip olabilecektir. Kampanya bitiminde verilen ödülün nakit karşılığı alınamaz.

Belirtilen ödülün Dijital İstanbulkart''a yüklenmesinden dolayı 3 Mart öncesinde İstanbulkart Mobil uygulamasını indirmeniz ve kampanyada yer alan İstanbulkart''ın mobil uygulamasına tanımlı olması gerekir. Aksi halde ödülden faydalanamazsınız.

Dijital İstanbulkartı''na yapılan ödülünüzü QR kod geçişlerinde kullanabilirsiniz. Marmaray, otobüs, metrobüs, metro ve Şehir Hatlarında QR kodu bulunmaktadır.

Kampanyaya katılım sağlamadan önce İstanbulkart''ınızı kişiselleştirmeniz gerekir. Açık rıza tercihlerinin aık olması ve ticari elektronik iletinin de izin verilmiş olması gerekir.

Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini değiştirmek için İstanbulkart Mobile giriş yapmanız gerekir.

Kampanya ödülüne dair bilgiler mobil uygulama kullanıcılarına push bilidirimi veya SMS ile yapılacaktır.

SMS veya ticari izinler kapalı olduğu durumlarda hak sahibine ödül bilgilendirilmesi yapılamayacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar