İstanbul'da uzun süredir sevgilisi olmayan yabancı şahıstan akıllara durgunluk veren eylem

İstanbul'da uzun süredir sevgilisi olmayan yabancı şahıstan akıllara durgunluk veren eylem
İstanbul Bahçelievler'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İstanbul'da uzun süredir sevgilisi olmadığı için intihar etmeye kalkışan Tunuslu bir şahıs, intihar etmekten vazgeçince balkonda mahsur kaldı.

DHA-İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde, uzun süredir sevgilisi olmadığı için intihar etmeye karar veren ancak intihardan vazgeçince balkonda mahsur kalan Tunuslu Radhouane Tayarı için itfaiye ekipleri seferber oldu.

5 katlı binanın dördüncü katında oturan Tunuslu Radhouane Tayarı, uzun süredir ilişkisi olmadığını söyleyerek balkon kenarından aşağıya sarktı. Pişman olan Tayarı bu kez kurtarılmayı bekledi. Dengesini kaybeden Tayarı 3. katta asılı kaldı.

Ev arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, branda açarak Tayarı'yı aşağı atlamaya ikna etmeye çalıştı. Tayarı, brandaya atladıktan sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Yara almadan kurtulan Radhouane Tayarı'nın, polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. Tayarı, ifadesinde uzun süredir sevgilisinin olmadığından öfkelendiğini ve bu yüzden intihar etmek istediğini dile getirdi.

Kurtarılan şahıs, gözaltına alındı.

1.jpeg

2.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar