Bedava değil 'ucuz' baklava kuyruğu!

Bedava değil 'ucuz' baklava kuyruğu!
Artan gıda enflasyonu nedeniyle istediğini alamayan vatandaş, görece ucuz olan ürünlere bayram öncesi deyim yerindeyse akın etti. İstanbul Şirinevler'de piyasanın altında bir fiyattan baklava satan tatlıcının önünde sıraya giren yüzlerce kişi, bir kutu almak için saatlerce sıra bekledi.

Hükümetin ekonomi ve enflasyon düzelecek söylemlerine karşın pazardaki durum tam tersini göstermeye devam ediyor. Bu sabah İstanbul Şirinevler''de kaydedilen ucuz baklava kuyruğu ülkede yaşanan pahalılığı gözler önüne serdi. Ramazan Bayramı öncesi ucuz baklava almak isteyen vatandaşlar Şirinevler’de bulunan tatlıcıya akın etti. Tatlı almak isteyen çok sayıda kişi dükkanın önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.

Ramazan Bayramı öncesi tatlıcılarda yoğunluk yaşanıyor. Şirinevler’de bulunan piyasaya göre ucuz baklava satan tatlıcı dükkanına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya giren vatandaşlar tatlıcı önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Dükkanın önünden başlayan kuyruk, metrelerce ilerideki meydana kadar uzadı.

''AKLIMA SIĞMAYAN BİR KALABALIK''


Baklava sırasında bekleyen vatandaşlardan birisi, "Aklıma hayalime sığmayacak bir kalabalıkla karşılaştım. Bayramın olmazsa olmazı baklava. Ucuzluk neredeyse biz oradayız. İftarımızı burada açarız, sabah namazına doğru evin yolunu bulmuş oluruz" dedi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar