İstanbul'da simit tezgahında mide bulandıran görüntüler: Fare böyle gezdi!

İstanbul'da simit tezgahında mide bulandıran görüntüler: Fare böyle gezdi!
İstanbul'da bir simit tezgahında mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı. Günlük simit poğaça satışının yapıldığı bir tezgahta farenin gezdiği o anlar kaydedildi.

İstanbul''da bir otobüs durağının arkasındaki günlük simit poğaça satışının yapıldığı tezgahta gezen fareyi gören vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı. Aynı tezgaha bu sabah da poğaça ve simitlerin dizildiği görülürken, simit tezgahında işçi olarak çalışan kişi ise konuyla ilgili konuşmak istemediği bildirildi.

Mide bulandıran görüntü, TÜYAP Otobüs durağı arkasında bulunan ve günlük simit poğaça satışının yapıldığı tezgahta çekildi. Dün akşam saatlerinde durakta otobüs bekleyen vatandaşlar, tezgah kapalıyken içerisinde bir farenin dolaştığını gördü. Mide bulandıran görüntüyü gören vatandaşlar şoke oldu.

Simit arabasının içine giren bir fare simitlerin ve poğaçaların satıldığı bölümde kısa süre gezindi. Aynı simit tezgahına bu sabahta poğaça ve simitlerin dizildiği görüldü. Simit tezgahında işçi olarak çalışan kişi ise konuyla ilgili konuşmak istemedi. Farenin tezgahta dolaştığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar