İstanbul'da otobüse pitbull köpeğiyle binmeye çalışan kadın ortalığı karıştırdı

İstanbul'da otobüse pitbull köpeğiyle binmeye çalışan kadın ortalığı karıştırdı
İstanbul Kağıthane’de köpekle otobüse alınmayan kadın inmesini isteyen şoföre saldırdı. Küfürler hakaretler havada uçuştu. O anlar görüntülere böyle yansıdı.

SİNAN ŞAHİN / GÜNBOYU

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde pitbull cinsi köpeğiyle otobüse binmek isteyen kadın yolcu ile şoför arasında tartışma yaşandı. Köpeğiyle birlikte otobüsten indirilen kadın ortalığı bir birine kattı. Şoföre saldıracak kadar deliye dönen kadının hakaret ettiği anlar kayda alındı.

İstanbul’da yaşayan ve köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkaran Aybike Çağlar, sıcak hava nedeniyle köpeğinin patilerinin yanmaması için evine İETT'ye bağlı özel halk otobüsüyle dönmek istedi. İddiaya göre, o sırada Gültepe-Şişli hattında çalışan otobüs şoförü C.G. otobüse binmek isteyen Aybike Çağlar'a köpekle binemeyeceğini belirtti.

pitbull-ile-belediye-otobusune-binmeye-calisan-16152718-7356-m.jpg

OTOBÜSE ALINMAYINCA ŞOFÖRE SALDIRDI

Şoför ile kadın arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmada köpeğinin ağızlığının olduğunu ve köpeğin herhangi bir engelinin olmadığını söyleyen kadın, şoförü bir türlü ikna edemedi. Şoför ise köpekle binebilmesi için İETT Hareket Amirliğinden izin alması gerektiğini söyledi. Tartışma esnasında sinirlerine hakim olamayan kadın yolcu, kendisini kayda alan şoföre saldırdı. Ardından da kadın, köpeğiyle birlikte otobüsten indirildi.

kopegi-otobuse-alinmadi-sofore-saldirdi-0ukdt5m3.jpg

pitbull-ile-belediye-otobusune-binmeye-calisan-16152718-2953-m.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar