İstanbul'da doğum yapan Libya uyruklu kadın, ölü doğan bebeğini balkondan aşağı fırlattı

İstanbul'da doğum yapan Libya uyruklu kadın, ölü doğan bebeğini balkondan aşağı fırlattı
Türkiye'de yaşayan Libyalı bir kadın, ölü doğurduğu bebeğini komşusunun balkonuna fırlattı. Cansız bebeği balkonda gören komşunun polise haber vermesi ile olay yerine gelen ekipler, anneyi gözaltına aldı. Ardından mahkemeye çıkarılan kadının tahliye edildiği öğrenildi.

İSTANBUL'DA LİBYALI ANNE DEHŞETİ: BEBEĞİNİ BALKONDAN AŞAĞI ATTI

Korkunç olay, geçen günlerde Beylikdüzü ilçesinde bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, Libya uyruklu A.K.M. adlı 39 yaşındaki kadın, bundan 2 ay önce, öz annesi ve üvey babası ile birlikte ülkesinden Türkiye''ye geldi. İstanbul''a yerleşme kararı veren aile, Beylikdüzü''nde bir siteden ev tuttu. Hamileliğini ailesinden gizlediği öğrenilen A.K.M., bir odada tek başına doğum yaptı. Yabancı uyruklu kadın, ölü doğduğunu iddia ettiği bebeğini oturdukları apartman dairesinin balkonundan aşağı attı. Talihsiz bebek zemin katta terasa düştü.

KARGALAR SAYESİNDE FARK ETTİLER

Apartman sakinleri, bir grup karga sürüsünün terasa atılan bebeğin cansız bedenine doğru uçuştuğunu fark etti. Durum önce site yönetimine, ardından da polise bildirildi. 

Site yönetiminin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Bebeğin cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken, anne A.K.M.A. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan kadın, çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Kadın ve ailesinin memleketleri olan Libya''ya döndüğü öğrenildi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar