İstanbul'da kar yağacak mı, ne zaman yağacak? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte hava durumu...

İstanbul'da kar yağacak mı, ne zaman yağacak? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte hava durumu...
İstanbul ve çevre illerde hafta sonu havanın nasıl olacağı ve kar yağıp yağmayacağı merak ediliyor. İşte meteoroloji tahminlerine göre güncel hava durumu...

İstanbullular bu hafta sonu megakentte kar yağmasını bekliyordu. Ancak Meteoroloji verilerine göre tahminlerde değişim yaşandı. Buna göre hafta sonu ülkenin geniş kesiminde yağmur ve karla karışık yağmur; bazı bölgelerde ise kar beklenmekte. İşte son durum...

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK, KAR YAĞACAK MI?

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen hafta sonu için "Pazar günü İstanbul şehir merkezinde kar yok. İstanbul'un dışında yükseklerde karla karışık yağmur ve kar olabilir. Buralar Batıda Çatalca Silivri'nin yüksekleri Anadolu yakasında Çamlıca tepesi, Yakacık yüksekleri Aydos gibi." paylaşımında bulundu.


Cumartesi Ege ve Akdeniz bölgesinde kuvvetli yağmur. Pazar günü Trakya Düzce Bursa Kastamonu Eskişehir Ankara da kar. Akşam Sivas Erzurum Bayburt hattında kar şeklinde.

Buna göre Pazar günü İstanbul dahil Marmara'da kuvvetli yağmur etkili olacak. Sıcaklık İstanbul'da cumartesi 19, Pazar 8 derece olacak.

PAZAR GÜNÜ MARMARA'DA ETKİLİ OLACAK

Kuvvetli yağışlar Cumartesi gününde Akdeniz ve Ege bölgesinde, Pazar günü Marmara İç Anadolu Karadeniz Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde etkisini gösterecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar