İstanbul'da büyük uyuşturucu operasyonu!

İstanbul'da büyük uyuşturucu operasyonu!
İstanbul Büyükçekmece'de, uyuşturucu çeteleriyle ilişkili 3 şüpheli tutuklandı. Baskında, 453 kilogram 200 gram Hint keneviri ve uyuşturucu üretiminde kullanılan 6 kilogram 550 gram katkı maddesi ele geçirildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, suç organizasyonlarının ortaya çıkarılması amacıyla yürütülen çalışmalar sonucunda, uyuşturucu madde ticaretiyle ilişkili 3 şüpheli tespit edildi. Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takip sonrasında, Büyükçekmece''de düzenlenen operasyon bir villa, bir otomobil ve bir evde yapıldı. 3 şüpheli tutuklandı.

Operasyonda, Avrupa üzerinden Türkiye''ye getirilmeye çalışılan ve iç piyasaya sürülmeye çalışılan 453 kilogram 200 gram Hint keneviri ve uyuşturucu üretiminde kullanılan 6 kilogram 550 gram katkı maddesi ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler, "uyuşturucu veya uyarıcı madde üretim ve ticareti" suçu çerçevesinde sorguya alındı. İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından, mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 2''si adli kontrol hükümlerine tabi tutuldu ve birinin tutuklanmasına karar verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar