Fatih’te çakarlı araçla geldiler 10 milyon dolarlık gasp ettiler

Fatih’te  çakarlı araçla geldiler 10 milyon dolarlık gasp ettiler
İstanbul Fatih'te çakarlı araçla gelen 4 kişinin, döviz bürosundan çıkan bir kişiden 10 milyon dolar gasp ettikleri öne sürüldü. İddiaya göre 10 milyon dolar bulunan kişiyi minibüse sokan zanlılar, kaçırdıkları kişiyi araçtan indirdi. Polis şimdi iddiayla ilgili araştırma başlattı

Fatih''te minibüslerine yerleştirdikleri çakarla kendilerine polis süsü veren 4 şüpheli, döviz bürosundan çıkan kişiyi darbedip minibüse bindirdikten sonra içinde 10 milyon dolar olduğu iddia edilen çantasını gasp etti. Yaşanan gasp anları çevredeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Fatih Laleli Ordu Caddesi''ndeki olay dün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 4 şüpheli çakarlı minibüsleriyle başladı. Şüpheliler, daha sonra döviz bürosundan çıkan kişiye kendilerini polis olarak tanıttı. 4 kişi, kendilerinden şüphelenince darbettikleri kişiyi minibüse bindirdi. Şüpheliler içinde 10 milyon dolar bulunduğu iddia edilen çantayı gaspetikten sonra kaçırdıkları kişiyi araçtan indirip, kaçtı.



Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik kameralarını inceleyen ekipler şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

"BİZ POLİSİZ DEMİŞLER"
Çevre esnafı Cemil Tanrıverdi, "Saat 11.00 - 11.30 sıralarında siyah bir araba geliyor. Bir adamın parasını çalıp, arabanın içine koyuyorlar. Adamda yüklü miktarda para varmış. Herkes farklı bir tutar söylüyor tam olarak bilgimiz yok ne kadar olduğuyla ilgili. Sonra normal polisler geliyor, kameralardan tespit etmeye çalışıyorlar. Çalmadan önce biz polisiz demişler, kendilerini o şekilde tanıtmışlar. Soyup, gitmişler arabayla" dedi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar