İsrail'den bir skandal savunma daha! Çocukları bombalayarak yapılan katliamı böyle savundu

İsrail'den bir skandal savunma daha! Çocukları bombalayarak yapılan katliamı böyle savundu
İsrail ile Hamas arasındaki çatışmada on binlerce Filistinli sivil hayatını kaybetti. Dört koldan Gazze'ye saldıran İsrail'den skandal bir açıklama daha geldi... İsrail'in BM Temsilcisi eline bir taş alarak, katliamı işte böyle savundu...

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim sabahı Aksa Tufanı adıyla İsrail'e yönelik başlattığı operasyonun 20. gününde de bilanço bir hayli ağır... Çocuk, kadın, yaşlı demeden on binlerce sivili katlettiğini ve orantısız güç kullandıklarını itiraf eden İsrail'den bir skandal açıklama daha geldi.

Saldırıların başından beri hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 7 bine yaklaştı.

İsrail son günlerde hava saldırılarını daha da yoğunlaştırdı.

Katliama devam eden İşgalci İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) temsilcisinden akıllara durgunluk veren bir açıklama geldi.

654102.jpg

TAŞA KARŞI BOMBA ATIYORLAR...

Gazze'de yaşattıkları katliamı savunan BM temsilcisi, "Çocukları ve kadınları neden bombalayıp öldürdüğümüzü bilmek istiyor musunuz? İşte bu taş yüzünden." dedi.

"Her gün bize bu taşlardan atıyorlar." diyerek eline taş alan İsrail BM Temsilcisi uyguladıkları orantısız güçü savunarak bir de "Siz olsanız ne yapardınız?" diye sordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar