İsmail Kartal'ın transfer listesi basına sızdı: İşte istenilen transferler ve takımdan gönderilecek isimler

İsmail Kartal'ın transfer listesi basına sızdı: İşte istenilen transferler ve takımdan gönderilecek isimler
İsmail Kartal'ın yönetimden transfer istediği ve takımdan gönderilmesini talep ettiği isimler belli oldu.

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde İsmail Kartal'ı takımın başına getirmiş ve 1 yıllık bir anlaşma yaptığını duyurmuştu.

Sarı lacivertlilerin yaptığı yeni açıklamada, Teknik Direktör İsmail Kartal'la 1 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kartal ile yapılan anlaşma öncesi Edin Dzeko ve Ryan Kent transferleri yapan Fenerbahçe’de, İsmail Kartal’ın yönetime sunduğu transfer listesi belli oldu.

Sabah’ın aktardığı habere göre, İsmail Kartal önümüzdeki sezon ligde şampiyonluk yaşamak için 5 bölgeye takviye gerektiğini belirterek istediği hamleler şöyle:

KALECİ
Her ne kadar geçen sezon kaleyi koruyan Altay Bayındır ve İrfan Can’ın performanslarından memnun kalan İsmail Kartal, Altay’ın tribün ile yaşadığı sorunlar ve sakatlık riskini göz önünde bulundurarak bir kaleci transferi istedi.

SOL BEK
İsmail Kartal geçen senenin başında transfer edilen Lincoln’ü kadroda düşünmediğini yönetime belirtirken Oostorwolde’yi kampta denemeye karar verdi. Deneyimli teknik direktör Oostorwolde'nin performansından memnun kalmaması halinde sol bek için takviye talep edecek.

STOPER
Fenerbahçe için geçen sezonun en istikrarlı futbolcusu konumunda yer alan Atilla Szalai’nin Avrupa'dan talipleri artıyor. Szalai'nin takımdan ayrılmaya karar vermesi durumunda Sarı-lacivertliler stoper mevkisi için bir transfer gerçekleştirmeyi planlıyor.

8 NUMARA
Hem savunmada hem de hücumda etkili olabilen oyuncuları kullanmayı tercih ettiği bilinen İsmail Kartal, 8 numara mevkisi için yönetimden rakip ceza alanına top taşıyabilen, delici koşular yapabilecek bir isim bulunmasını istiyor.

SAĞ KANAT
Diego Rossi’nin performansını yeterli bulmayan İsmail Kartal’ın o mevki için elinde sadece Ryan Kent ve Emre Mor’un kalması üzerine forma rekabetini arttırmak için sağ kanada bir ismin daha transfer edilmesini istediği iddia edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar