İslam Memiş'ten gram altın için ters köşe uyarısı geldi

İslam Memiş'ten gram altın için ters köşe uyarısı geldi
Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcısına hayati bir uyarı daha geldi. Altında yaşanan inişli çıkışlı seyre dikkat çeken Memiş, altını olanlara ''Ters köşe olmayın'' diyerek, bekleyen tehlikeyi açıkladı.

İSLAM MEMİŞ'TEN GRAM ALTIN İÇİN TERS KÖŞE UYARISI

Altın ve dolarda hareketlilik devam ederken ''altını bilen adam'' olarak da anılan İslam Memiş''ten yeni bir uyarı geldi.

Ekim ayında görülebilecek altın fiyatlamasına dikkat çeken İslam Memiş, ''''"Altının ons fiyatı 1670 dolar seviyesinde. Geçen hafta sert geri çekilme vardı. Korku panik yok, sakin olun, elinizdeki malı kaptırmayın dedik'''' açıklaması yaptı.

İslam Memiş''in altın hakkındaki tahmini şu şekilde oldu:

Altının ons fiyatı 1670 dolar seviyesinde. Geçen hafta sert geri çekilme vardı. Korku panik yok, sakin olun, elinizdeki malı kaptırmayın dedik. Ekim ayında ters köşe fiyatlaması oldu. Siz dikkat edin uyarılarım vardı. Hızlı bir toparlanmada olan altın onsu 1670 dolar seviyesinde. 1680 güçlü yükselişin başlaması için direnç seviyesi. Bu kırılırsa tekrar 1800''ü hedef alan fiyatlama içinde olacak. Yılın son çeyreğindeki pozitif görünüm devam ediyor. 

Beklentimde bir değişiklik yok. Gram altın TL fiyatı 1004-1009 lira aralığında. Geçen haftalarda 990''lı rakamları gördük, ekranlarda 970''li rakamları gördünüz. 1000 lira altına sarkmış oldu ama bu hafta tekrar yükseliş yönlü hareketlerini devam ettiriyor. Gram altında pozitif görünüm devam ediyor, o yüzden ucuza mal kaptırmayın. Yükseliş yönlü öngörümde değişiklik yok."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar