Uzman isimden dikkat çeken yatırım tavsiyesi

Uzman isimden dikkat çeken yatırım tavsiyesi
Altın fiyatları ve dolar kuru geldiği yeni seviyeler ile konuşulurken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu kez yeni yatırım önerisi ile dikkat çeken açıklamada bulundu.

Tüm dünyanın gözleri Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik işgalinde. Altın ve para piyasaları iki gündür süren işgale odaklandı. Altın fiyatları ve dolar kuru tavan seviyelere yükseldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten savaş ortamında altın ve dolar haricinde en yeni tavsiyede bulundu. Altın fiyatları yorumu ile dikkat çekici uyarı ve değerlendirmeleri olan İslam Memiş bu kez altın ve dolar kuru haricinde savaş ortamında neler yapılabileceğine dair açıklamalarda bulundu.

İSLAM MEMİŞ UYARDI: YENİ KRİZLER GÜNDEME GELİR

Rusya’nın Ukrayna işgali sonrası Türkiye’de doğalgaz ve akaryakıt fiyatlarının artacağını belirtti. “Bundan kaçış yok” diyen İslam Memiş, “Ayrıca ulaşımda zamlar olacak. Turizm anlamında da zarar göreceğiz. Üçüncüsü tahıl tarafında yeni krİziler gündeme gelebilir. Türkiye bundan etkilenecek.” dedi.

Milli Gazete''de yer alan habere göre, FED’in mart ayındaki faiz kararına işaret eden İslam Memiş, farklı senaryolarında ortaya çıkabileceğini savundu. İslam Memiş, “Yatırımcılar yükseliş bitti, düşüş bitti gibi düşünüp şunu yaparsam kazanırım anlayışına sahip olmasınlar.” uyarısında bulundu.

CEBİNİZDE NAKİT PARA BULUNSUN

İslam Memiş, 2022 yılının karmaşık bir yıl olacağını belirterek, nakit para uyarısında bulundu. Memiş, “Bir yatırım yapacaksanız hazırlığınızı önceden yapın. Ne kadar paranız olursa olsun en az bir ya da iki ay idare edecek nakit paranız var mı? Nakit paranız cebinizde bulunsun.” diye konuştu.

Küçük yatırımcıların al-sat yaparak kazanamayacağını söyleyen Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Londra ve ABD borsası siz para kazanasınız diye bu sistemi kurmuyor. Sizin elinizdeki parayı nasıl alırım, diye kuruyor.” dedi.

İSLAM MEMİŞ''TEN YATIRIM ÖNERİSİ: BUĞDAY ALIN

Altın fiyatları yorumu ile öne çıkan İslam Memiş, konuşmasında buğday fiyatlarına işaret ederek, tarım emtialarına yatırım konusunda dikkat çekti. İslam Memiş, şöyle konuştu:
 
“Buğday belkemiğidir emtiaların. Vatandaşların tarım emtialarına yatırım yapması gerekiyor. Kamu bankalarından kontrat imzalayarak devletin lisanslı depolarından bu yatırımı yapabilirler. Bundan sonra tarım emtiaları ciddi artışlarını sürdürecek. Tarım emtiaları kıtlık, kuraklık ve savaş döneminde en önemli yatırım aracıdır. Fiziki olarak da satın alabilirsiniz. Özellikle küçük yatırımcıya önerim budur.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar