İslam Memiş altında yükseliş için tarih verdi! Gram altında ikinci ralli başlıyor

İslam Memiş altında yükseliş için tarih verdi! Gram altında ikinci ralli başlıyor
Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, yatırımını altında tutacak vatandaşlara yönelik kritik bir uyarıda bulundu. Altının zirvesi için net tarih veren Memiş, "İkinci ralli başlıyor" dedi.

Türkiye''de milyonların değişmeyen yatırım oracı olan altın, 2023 yılına yatırımcısını sevindirerek girmişti. Ani düşüşlerle gram altın yeniden 1110 liralara çekilirken, İslam Memiş, 15 Şubat''ı işaret ederek "Yükselişin başlayacağı tarih" uyarısında bulunmuştu. 

Birkaç gündür yeniden yukarı doğru sıçramalar yaşayan altında Memiş''in yeni uyarısı ise herkesin ağzını açık bıraktı. 

Altında yaşanan agresif düşüşlerin kalıcı olmadığını belirten Memiş, daha önce yaptığı "2023 altının yılı olacak" uyarısına atıfta bulunarak, genel tabloda değişen bir şey olmadığını ve uzun vadeli yükselişin kaçınılmaz olduğunu belirtti. 

"ONS ALTIN 2000 DOLARI GEÇECEK"

Altın yatırımcısının orta ve uzun vade yatırımcısı olduğunu belirten İslam Memiş altında 1850 doların aşağısına bakmadığını 2000 dolar üzerine odaklandıklarını belirti. Memiş üstelik 2023 yılı altın alımlarını da tamamladığını belirtti.

GRAM ALTIN 1550 LİRA

Deprem sonrası yaşanan belirsizlik ortamının altın taleplerini yoğunlaştırabileceğini belirten Memiş, 2023 yılında yapılacak genel seçimleri işaret ederek, Haziran ayının altında zirve olabileceğini ve gram altının 1550 liraları bulabileceğini aktardı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar