İslam Memiş altın için ilk kez böyle bir rakam verdi! Altın o tarihte yükselişe geçecek

İslam Memiş altın için ilk kez böyle bir rakam verdi! Altın o tarihte yükselişe geçecek
Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 1600 TL'ye yükseleceği tarihi açıkladı.

ALTIN O TARİHTE YÜKSELİŞE GEÇECEK

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, güncel  altın yorumlarında bulundu. Peki, Gram altın en zaman alınmalı? İslam Memiş konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

İslam Memiş, gram altını olanların satmaması gerektiğini söyledi. Memiş, "Gram altın 1450 lira olursa satmayın. Gram altın satılmaz. Yıl sonundaki öngörüm 1450 lira olacak. Altın herhangi bir şeye yatırım yapılacaksa satılır. Gelecek yıl 1600 lirayı görebilir. Fırsat Nisan ayıydı. Ağustos ayına şans ayı olarak değerlendiriyorum" dedi.

"DOLARI 17-18 SEVİYELERİNİ GÖRECEĞİZ"

Memiş ayrıca dolarla ilgili, "Amerika''daki enflasyon verisinin yüksek olması gerekiyor. Normal şartlarda yüzde 14 civarında. Mevsimsel etkinin tüm enflasyonlara etkisi olacaktır. Çekirdek enflasyon gibi gelişmelere bakmak lazım. FED''in şahin tondaki tutumu devam edecek. Dolar 17-18 lira aralığında yaz tatilini tamamlayan bir kur var. Bu seviyeleri hala beklemeye devam ediyorum Dolar endeksinde bir gerileme bekliyorum. Geri çekilmeler devam ederse 100 seviyesinin altında bir oran bekliyorum. Risk primi düşük olursa 17-18 seviyelerini göreceğiz. Ruble/ Dolar paritesi düşük kalmaya devam ediyor. Dolar kanadında işler daha karışık. Ruble''de toparlanma bekliyorum. Görüşmelerle beraber rubleyi düzeltebilir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar