İş yerinde olaylı ölüm! 10 dakika içinde yakalandı

İş yerinde olaylı ölüm! 10 dakika içinde yakalandı
Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde borç nedeniyle tartıştığı eski patronu Mehmet Sincar’ı (45), Şakir Y. (37) iş yerinde tabancayla vurarak öldürdü. Olay sonrasında Şakir Y. kaçtı. Şahıs otogar yakınlarında yakalanıp, gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi''nde meydana geldi. Güvenlik şirketi sahibi Mehmet Sincar ile eski çalışanı Şakir Y., iddiaya göre, borç nedeniyle telefonda tartıştı. Daha sonra Şakir Y., Sincar''ın iş yerine giderek içinde benzin bulunan bidonu kapıya bıraktı.

Sincar’a ait otomobili yakma hedefinde olan Şakir Y., beceremeyince bu kez üzerinde taşıdığı tabancayla iş yerine girip, 2 el ateş etti. Şakir Y., ateş ettikten sonra, bir çırpıda geldiği otomobille de kaçtı. Çevrede olaya tanık olan vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri Sincar’ı hastaneye ağır yaralı bir şekilde götürdü. Sincar''ın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu''na götürüldü.

Eski patronunu iş yerinde öldürdü 10 dakika içinde yakalandı

''10 DAKİKA İÇİNDE YAKALANDI''

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, boş mermi çekirdeği buldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince çevrede kamera çalışması yapıldı. Ekipler, şüphelinin kaçış güzergahını kontrol edip, 10 dakika sonra otogar civarında olduğunu tespit etti. Harekete geçen ekipler, Şakir Y.''yi kaçtığı otomobilin içinde yakalandı. Gözaltına alınan Şakir Y., emniyete götürüldü. Soruşturma sürüyor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar