İş yeri arkadaşını yardım etme bahanesiyle kandırıp cinsel istismarda bulundu

İş yeri arkadaşını yardım etme bahanesiyle kandırıp cinsel istismarda bulundu
İzmir'de yaşanan olayda 29 yaşındaki Çağla Toksoy çalıştığı iş yerinden alamadığı ücret için yardım etmek isteyen aynı şirketteki servis şoförü tarafından cinsel istismara uğradığını iddia etti.

Geçen hafta İzmir'de yaşanan olayda, 29 yaşındaki Çağla Toksoy parasını alamadığı için işi bıraktı. Ayrıldıktan sonra da içerde kalan parasını alamadı. Aynı iş yerinde servis şoförlüğü yapan arkadaşı ona yardım edeceğini söyleyerek cinsel istismarda bulundu.

SÖZÜM ONA YARDIM TEKLİFİ

KanalD'nin haberine göre, aynı şirkette servis şoförlüğü yapan kişi Çağla Toksoy'u aradı, yardım edeceğini söyledi. Oysa ki niyeti yardım etmek falan değildi. Aklında iğrenç bir plan vardı. O adam Çağla Toksoy'u aradı. Otomobille evinin önünden aldı. İşyerine gideceklerdi; öyle yapmadı. Direksiyonu tam ters istikamete kırdı.

“Beni işyerine götüreceğim diye aldı. Beni Karşıyaka Barış Anıtı'na götürüp bana orada cinsel istismarda bulundu.”

Genç kadın bağırdı, direnmeye çalıştı. Saldırgan da o sırada Çağla Toksoy'un boğazını sıkıp ölümle tehdit ediyordu.

'BENİ ONA VERMEYİN'

“Çok boğuştuk. Elinden kurtuldum. Orada bekçilerin yanına sığındım. O panikle onlara diyebildiğim tek şey beni ona vermeyindi. Peşimden arabayla geldi çünkü. Tekrar beni almak için.”

O anda güvenlik görevlileri kadına sahip çıktı, polisi aradı, ekipler kısa süre sonra saldırganı yakaladı, ama o şahıs sonra serbest bırakıldı:

Ne olursunuz sesimi duyun. benim ölmem mi gerekiyordu; o şahısın tutuklanması için. şuan test sonucunu bekliyorum. 90 gün boyunca bu insan diyemeyeceğim varlık serbest şu anda dışarıda...

Genç kız, hastaneye götürüldü muayeneden geçirildi. İstismarcının serbest kalması ikinci şoku yaşattı. En ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar