Irmak Ünal yeni yılı bikinili kutladı! Pozları olay oldu

Irmak Ünal yeni yılı bikinili kutladı! Pozları olay oldu
2017 yılında "Dolunay" dizisinde rol alan güzel oyuncu Irmak Ünal, radikal bir karar alıp Endonezya’ya yerleşmişti. Ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Ünal, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Düzenli spor yapması ve fiziğini korumasıyla akıllarda yer edinen ünlü isim, çocuklarıyla birlikte yılbaşı pozlarını Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede yüzlerce beğeni geldi.

Çocuklarıyla birlikte hayatını Bali''de sürdüren Irmak Ünal, eski eşi Emre Karabacak’tan 2017 yılında ayrılmıştı. Geçen yıl Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya yerleşme kararı alan güzel oyuncu, "Tek amacım kızım Kayla ve oğlum Vadi''nin daha iyi bir eğitim alması. Tabii ben de çeşitli kurslara gideceğim. Plan yapmıyorum, anı yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Daha önce Bali''de yaşayan fotoğrafçı Bennu Gerede''nin tecrübelerinden de faydalandığını söyleyen Ünal, Bali''den yaptığı bikinili paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkan oyuncu, bu defa da bikinili pozlarla yeni yılı kutladı.

Irmak Ünal, çocuklarıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarını, "Mutlu noeller ve ailemden sizinkilere tüm neşeler... Güzel adamızda ikinci Noelimiz ve çok minnettarız, sevgi, sağlık, neşe" notunu düştü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar