Irmak Ünal paylaştı: Bir ömürlük çalışma listesi

Irmak Ünal paylaştı: Bir ömürlük çalışma listesi
Oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, sosyal medya hesabından paylaştığı özçekimin altına hayatta kalmak ve başarılı olmak adına sürdürdüğü rutini yazdı.

Her ne kadar ekranlardan uzakta olsa da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündelik hayatına dair önemli detayları takipçilerine aktaran Irmak Ünal, zaman zaman kaslarını sergilemek için kullandığı hesabını bu defa hayata dair önemli bilgiler vermek için kullandı. Hayatta başarılı olmak adına neler yaptığını sıralayan Ünal hemen herkes için geçerli olabilecek bu maddeleri "Bir ömürlük çalışma listesi" başlığı altında sıraladı.

İşte Irmak Ünal'ın takipçileriyle paylaştığı o liste:

"Bir ömürlük çalışma listesi… Çalış çalış… öğren öğren sonra değişik durumlara uygula… tekrar pratik yap. İşte ufak listem. Uygulaması okunduğundan zor ve baya pratik istiyor. Dedikodu ve dramadan kaçın, dedikodu yapılan yerde durma. Kontrol edemediğin şeyleri bırak. Kendini başkalarıyla kıyaslama. Bir an için bile…


İnancın korkularından büyük olsun.  Doğru hissettirmeyen hiçbir şey yapma! Yalnız vakit geçirmekten korkma… hatta sev ve keyfine var.


Kendine ve diğer insanlara karşı nazik ol. Başkalarını memnun etmeden önce lütfen kendini mutlu etmeyi öğren. Enerjini tüketen insanlardan uzak durmayı öğren. Hayatını güzelleştir…"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar