İrfan Can Kahveci'nin gol sevincine 'top toplayıcı çocuk' engeli

İrfan Can Kahveci'nin gol sevincine 'top toplayıcı çocuk' engeli
İrfan Can Kahveci'nin attığı gol sonrası sahalarda ender yaşanan bir olay meydana geldi. Eşinin hamile olmasından dolayı gol sevincini futbol topunu formasının içine koyarak yapmayı planlayan İrfan Can, Kayserispor'un top toplayıcısının yanına gitti fakat istediğini alamadı... Kayserisporlu genç, topu İrfan Can Kahveci'ye vermeyince yıldız futbolcu gol sevincini farklı bir şekilde kutladı.
Şampiyonlar Ligi bileti almak isteyen Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanına çıktı. Sarı-lacivertliler aldıkları skorla taraftarlarını mutlu etti. İrfan Can Kahveci''nin yıldızlaştığı maçta ilginç bir olay yaşandı. İrfan Can, attığı golün ardından golünü hamile olan eşine armağan etmek istedi ama top toplayıcı çocuk topu vermedi...
 
SEVİNCİ YARIM KALDI
 
İrfan Can, ceza sahası dışından attığı müthiş golle takımını 3-0 öne geçirdi. Golü atar atmaz kale arkasındaki top toplayıcıya koşan İrfan Can istediğini alamadı. Mert Hakan''ın da ısrarına rağmen top toplayıcı çocuk topu İrfan Can''a vermeyi reddetti. Bu olayın ardından yıldız futbolcu gol sevincini farklı bir şekilde kutladı.
 
 
 
 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar