İrem Derici'den kötü haber! Hastalığını ilk kez anlattı

İrem Derici'den kötü haber! Hastalığını ilk kez anlattı
Atakan Işıktutan ile dolu dizgin aşk yaşayan İrem Derici, ilk kez hastalığı hakkında bilgi verdi.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Fizik tedaviye başladığını ifade eden ünlü şarkıcı İrem Derici "Belimde faset eklem sendromu diye bir şey olmuş. Ağrı yapıyor" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı İrem Derici, Cihangir'de görüntülendi. Arkadaşının doğum gününe gittiğini belirten Derici, "Arkadaşımın doğum günü. Kutluyoruz beraber. Belimde de faset eklem sendromu diye bir şey olmuş. Sporu aksattım diyeymiş sanırım. Fizik tedaviye gidiyorum. Geçer herhalde, ağrı yapıyor biraz" şeklinde konuştu.

5r.jpg

Geçtiğimiz günlerde Londra'da sevgilisi Atakan Işıktutan ile dudak dudağa pozunu paylaşan İrem Derici, "Londra'da konser üstü tatil oldu biraz. Atakan ile de sizin başlığınız ile "Aşk Tatili" diyebiliriz. Asıl ilk tatilimizi Haziran ayında Bodrum'da yapacağız. Bodrum konserinden önce mesela bir kaç gün tatil yaparız. O tarz olur tatiller yani. Keşke selilütlerimi de çekmeseniz ama zaten çekilmişleri var geçen yıllarda. O yüzden çekin be, ne olacak? Photoshop yapıyoruz sosyal medya fotoğraflarına biz çok şey olmuyor. Herkes kullanıyor. Böyle bir nimet sunulmuş, kullanıyoruz tabi. Shop ve estetik günah değil. Yapıyoruz ve yapacağız da" diyerek güldü.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar