İphone 15 Pro'nun tasarımı ve özellikleri belli oldu!

İphone 15 Pro'nun tasarımı ve özellikleri belli oldu!
Apple, bu yıl piyasaya sunacağı iPhone 15 serisinde köklü değişikliklere imza atacak. Apple analisti Min-Chi Kuo, iPhone 15 Pro ve Pro max modellerinde farklı bir tasarıma gidileceğini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Apple iPhone 14''ü piyasaya süreli aylar olmuşken milyonlarca insan iPhone 15 hakkında detayları öğrenmek istiyor. Apple''ın iPhone 15''te büyük değişikliklere imza atacağı ortaya çıktı. Apple analisti Ming-Chi Kuo, yaşanacak değişim hakkında ipuçlarını paylaştı.

BÜTÜN TUŞLAR KALKACAK!

Apple, uzun zamandır iPhone modellerinde sadeleştirmeye gitmeyi ve mümkün olan bütün tuşları kaldırmayı hedefliyordu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kuo, Apple''ın iPhone 15 modellerinde dokunmatik tuşlar için fiziksel düğmeleri kaldıracağı iddialarını yeniledi. Çıkarılacak yeni modellerde ses açma ve kapama tuşlarının yer almaması bekleniyor. Kuo, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max cihazlarında kuvvet geri bildirimi sağlayacak Taptic Engine titreşim motorlarının yer alacağını söylüyor. Böylece Apple, herhangi bir hareketli parça bulunmadan gerçek bir düğme hissini yaşatmayı hedefleyecek.

RESMEN ONAYLANDI

Apple''ın bu yeni teknoloji için ABD merkezli tedarikçi Cirrus Logic ile anlaştığı biliniyor. Bu anlaşma ile resmen yeni tasarım değişikliği de onaylanmış diyebiliriz. Kuo ise, dokunmaya duyarlı tuşların olumlu eleştiriler alması halinde, Apple''ın bu tasarımı gelecekte diğer üst düzey ürünlere de taşıyabileceğini düşünüyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar