İntihara teşebbüs etmişti! Ünlü rapçi Sansar Salvo ailesini şikayet etti

İntihara teşebbüs etmişti! Ünlü rapçi Sansar Salvo ailesini şikayet etti
Sansar Salvo, geçmiş aylarda intihar teşebbüsünde bulunduğunu açıkladı. Ünlü rapçi, bu olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı paylaşımlarla dikkat çekti.

Salvo, yatırıldığı akıl hastanesinde maruz kaldığı iddia edilen tehditleri ve kötü muameleyi dile getirerek, yaşadığı olayları kamuoyuyla paylaştı. Ayrıca, ailesinin kendisiyle ilgili yasa dışı bir şekilde elde ettiği telefon kayıtları ve banka hesaplarıyla ilgili de suçlamalarda bulundu.

Sansar Salvo'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda hastanedeki kamera kayıtlarının incelenmesi talebinde bulundu. "Yumuşak odada her seferinde daha uzun süre bağlanmakla tehdit edilerek ve kollarım acı verecek şekilde bükülerek yatırıldığım hastanedeki kamera kayıtlarımın mümkünse incelenmesini istiyorum. Dilekçe de yazacağım Sağlık Bakanlığı'na." ifadelerini kullandı.

Rapçi aynı zamanda ailesini Adalet Bakanlığı'na şikayet ettiğini belirterek, "Ailem senelerdir epikiriz raporlarını kullanarak geçmişte yatırıldığım akıl hastanelerinden temin edilen, telefon kayıtlarımı ve banka hesaplarımı hukukçu kimliklerini kullanarak hukuk dışı şekilde elde etmektedir" şeklinde suçlamalarda bulundu.

a-8rj6.webp

b-xgh3.webp

c-bpdp.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar