Instagram'a çok beklenilen arka planını değiştirme özelliği geliyor: Artık gitmediğiniz ülke kalmayacak!

Instagram'a çok beklenilen arka planını değiştirme özelliği geliyor: Artık gitmediğiniz ülke kalmayacak!
Milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Instagram, kullanıcılar tarafından yoğun talep gören yapay zeka destekli arka plan değiştirme özelliğini getiriyor. İşte o muhteşem yeniliğin detayları...

Instagram, kullanıcı taleplerine cevap olarak yapay zeka tabanlı "arka plan değiştirme" özelliğini sunuyor. Geçtiğimiz haftalarda eklenen hikayeler üzerinden sticker oluşturma özelliğinden sonra, kullanıcıların yoğun talepleri doğrultusunda arka plan değiştirme özelliği kullanıma sunulacak.

2.jpg

Meta'nın yapay zeka lideri Ahmad Al-Dahle, bu özelliği Threads üzerinden duyurdu. Kullanıcılar, çekilmiş bir fotoğrafın arka planını istedikleri yerle değiştirmek için özel argümanlar verebilecekler. Örneğin, "beni Paris'e götür" şeklinde bir argüman vererek arka planlarını değiştirebilirler.

1.gif

Şu an için bu özellik sadece ABD'de kullanılabiliyor, ancak yakın zamanda diğer ülkelerde de kullanıma sunulması bekleniyor. Instagram'ın bu tür yeni özelliklerle kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik adımlar atması, platformun popülerliğini sürdürmesine katkı sağlayabilir.

12.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar