İngiltere'yi karıştıran olay: Bekar bir anneyle birlikteliği ifşa olmasın diye 20 bin sterlin dağıtan futbolcu kim

İngiltere'yi karıştıran olay: Bekar bir anneyle birlikteliği ifşa olmasın diye 20 bin sterlin dağıtan futbolcu kim
Bir Premier Lig takımı, evli olan oyuncusunun, bekâr çocuklu bir anne ile yasak aşkının ortaya çıkmaması için kadına 20 bin sterlinlik sus payı vermesine yardımcı oldu.

AYŞE ESER KUŞATA/GÜNBOYU

İngiliz spor basınının önde gelen gazetelerinden The Sun, gizlilik esasını önde tutarak ile flaş bir haber geçti.

Yapılan habere göre, evli bir İngiliz futbolcusu, bekâr çocuklu bir kadınla yaşadığı aşk, evliliğinden öncesine dayanıyor fakat evlendikten sonra da bunu sürdürüyor.

Oyuncunun eşinin durumdan şüphelenmesi, yasak aşkının ortaya çıkmaması ve kadının futbolcu tarafından gönderilen kışkırtıcı fotoğrafları ve mesajları yaymaması için, Kulübün yetkilileri ve oyuncunun avukatları, 20.000 sterlin sus payı karşılığında, kadının elindekileri silmesini istediler.

Kadının, arkadaşlarına anlattığına göre, kulüp çalışanının olaya dahil olması kadının kendisini baskı altında hissetmesine neden olmuş.

Konu ile ilgili bir kaynak şöyle dedi: "Savunmasız bir kadının konuşma hakkını kısıtlamak, büyük bir kulübün ya da çalışanlarının rolünden milyonlarca kilometre uzakta olmalı. Ağızda çok ekşi bir tat bırakıyor ve birçok insanın derin bir huzursuzluk hissetmesine neden oluyor. Kelleler gitmeli."

Olayı bilen bir kişi konu hakkında şunları aktardı: "MeToo çağında zengin bir futbolcunun, sırf dünyanın iğrenç ilişkisini bilmesini istemediği için bir kadını yasal bir belgeyle susturabilmesi olağanüstü bir durum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar