İngiltere’de yürekleri ağıza getiren gaz patlaması

İngiltere’de yürekleri ağıza getiren gaz patlaması
İngiltere’nin Bedford kasabasındaki bir apartmanda gaz patlaması meydana geldi. Patlama sonucu ise 2 kişi yaralandı.

Apartman dairesinde yaşanan gaz patlaması yürekleri ağıza getirdi… Olay, İngiltere’nin Bedford kasabasındaki Redwood Grove bölgesinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Yerel saatle 09.30’da yaşanan patlamanın ardından çıkan yangında alevler 20 daireyi sardı. Polis tarafından yapılan açıklamada yangında 1’i ağır 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

Olaya tanık olan vatandaşların anlattığı bilgilere göre, alevlerden kaçmak isteyen 1 kişi apartmanın 2. katından atladı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri insanları bölgeden uzak durmaları konusunda uyardı. Bedfordshire İtfaiye ve Kurtarma Servisi, şiddetli gaz patlamasının yangına neden olduğunu ve vatandaşlara camları ile pencerelerini kapalı tutmaları çağrısında bulundu.

Bölgede aralarında bir ilkokulun da bulunduğu birçok yapı tahliye edildi. Shackleton İlkokulu Müdürü Andy George tarafından yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Bedford’daki Redwood Grove bölgesindeki yangının ardından okuldaki çocuklar evlerine gönderildi. Tüm çocuklar güvende. Okul, acil servis ekipleriyle çalışıyor. Yarın yeniden eğitime başlamayı bekliyoruz” (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar