İngiltere'nin büyük otel zinciri Rusya'dan ayrılıyor

İngiltere'nin büyük otel zinciri Rusya'dan ayrılıyor
Holiday Inn, Crowne Plaza ve HUALUXE gibi markaların sahibi olan İngiltere merkezli IHG (InterContinental Hotels Group), Rusya'daki tüm operasyonlarını durduruyor.

Bir şirket daha Rusya’dan ayrılıyor. Holiday Inn otelleri Rusya’daki operasyonlarını sonlandırdıHoliday Inn sahibi IHG, ülkedeki operasyonlarının sonlandırıldığını duyurdu.

Holiday Inn, Crowne Plaza ve HUALUXE gibi markaların sahibi olan İngiltere merkezli IHG (InterContinental Hotels Group), Rusya''daki tüm operasyonlarını durduruyor.

IHG, kararı şirketin internet sitesinde Pazartesi günü yayınlanan bir açıklamada duyurdu:

“Şu anda, gelişen İngiltere, ABD ve AB yaptırım rejimleri ve orada faaliyet göstermenin devam eden ve artan zorluklarıyla tutarlı olarak Rusya''daki tüm operasyonları durdurma sürecindeyiz.

Bunu yaparken, insanlarımıza ve içinde faaliyet gösterdiğimiz topluluklara özen gösterme taahhüdümüz doğrultusunda Rusya ve Ukrayna''daki ekiplerimizi desteklemeye odaklanmaya devam ediyoruz ”

IHG, Batı yaptırımları nedeniyle Rusya''dan ayrılan ilk otel zinciri değil. Marriott ve Hilton bu yılın başlarında benzer duyurular yaparken, restoranlar, mağaza zincirleri, giyim markaları, bankalar, teknoloji ve enerji şirketleri de dahil olmak üzere diğer birçok uluslararası şirket de faaliyetlerini askıya aldı veya Rusya''dan ayrıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar