İnci Taneleri'nin konusu nedir? İnci Taneleri oyuncuları kim? İnci Taneleri ne zaman yayınlanacak ve nerede çekildi?

İnci Taneleri'nin konusu nedir? İnci Taneleri oyuncuları kim? İnci Taneleri ne zaman yayınlanacak ve nerede çekildi?
Televizyon ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri fragmanın ardından birçok kişinin dikkatini çekti. Peki İnci Taneleri'nin konusu nedir? İnci Taneleri oyuncuları kim? İnci Taneleri ne zaman yayınlanacak ve nerede çekildi?

Kanal D'nin yeni dizisi "İnci Taneleri" yayınlanan fragmanın ardından bütün dikkatleri üzerine çekti. Başrolünde Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı diziyi insanlar internette araştırmaya başladı. Peki İnci Taneleri'nin konusu nedir? İnci Taneleri oyuncuları kim? İnci Taneleri ne zaman yayınlanacak ve nerede çekildi?

İNCİ TANELERİ KONUSU NEDİR?

İnci Taneleri'nin konusu, cezaevinden yeni çıkmış Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulma mücadelesini ele alıyor. Acılarla dolu geçmişi, büyük bir sır ve hayatın yükünü taşıyan Azem'in umut dolu hikâyesi ekrana taşınacak. Azem, kolyesinden kopan ve dağılan inci tanelerini tekrar bir araya getirebilecek mi?

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİM?

Dizinin oyuncu kadrosunda başrolde Yılmaz Erdoğan'a Hazar Ergüçlü eşlik ediyor. Hazar Ergüçlü, dizide pavyon dansçısı Dilber karakterini canlandıracak. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan İnci Taneleri'nde Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan gibi önemli isimler de yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez bulunuyor.

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin ilk fragmanının yayınlanmasıyla birlikte izleyiciler, "İnci Taneleri"nin ne zaman başlayacağını merak ediyorlar. Ancak henüz yayın tarihi netleşmedi. İnci Taneleri'nin çok yakında ekrana geleceği belirtiliyor.

İNCİ TANELERİ NEREDE ÇEKİLDİ?

İnci Taneleri dizisinin sahneleri genel olarak Ankara'da geçmektedir. Dizinin popüler sahnesi ise Ankara'nın ilçesi Çankaya'da yer alan bir pavyonda çekilmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar