İnce duyurdu: İmamoğlu'na bir rakip de Memleket Partisi'nden!

İnce duyurdu: İmamoğlu'na bir rakip de Memleket Partisi'nden!
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, partisinin İstanbul adayını duyurdu. Memleket Partisi'nin İstanbul adayo Berk Hacıgüzeller oldu.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, partisinin aday tanıtım etkinliğinde konuştu.

Söze iktidarın ekonomi politikalarını eleştirerek başlayan İnce, yerel seçimlere vurgu yaparak, "Türkiye mart ayındaki seçimlerden sonra bambaşka bir yola gidebilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim bölgelerinde kullandığı 'tehdit' diline tepki gösteren İnce, her şeye kara veren bir 'tek adam' olduğunu söyledi.

Kazandıkları belediylerde "3A belediyecilik anlayışı" sağlayacaklarını belirten İnce, bunların da "akıl, adalet ve ahlak" olacağını kaydetti.

incejpg-vzrcb6esjkkgw6vlov82jg.jpg

İnce, devamla partisinin İstanbul adayının Berk Hacıgüzeller olduğunu açıkladı.

BALIKESİR VE İZMİR'DE DE ADAY

Memleket Partisi'nin Balıkesir adayı Mahir Bakan İzmir adayı ise Cüneyt Oğuz oldu.

haciguzeller-1z9k-cover-jpg.webp

BERK HACIGÜZELLER KİMDİR?

İstanbul'un 8 Kasım 1966 doğumlu olan Berk Hacı Güzeller, iş dünyasında önemli bir yer edinmiş deneyimli bir isimdir. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden işletme alanında lisans eğitimi almasının ardından "yönetim ve organizasyon" dalında yüksek lisans derecesiyle eğitimini tamamladı. Ayrıca, uluslararası işletmecilik alanında Westminster Üniversitesi'nde ve uluslararası hukuk alanında Londra Üniversitesi'nde yüksek lisans çalışmaları yaptı.

Kariyerine Ernst & Young Uluslararası Bağımsız Denetim şirketinde başlayan Berk Hacı Güzeller, uluslararası denetim ve yönetim ilkeleri çerçevesinde kamu ve özel sektör kurumlarında önemli denetim faaliyetleri gerçekleştirdi. Daha sonra farklı sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerde Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyelikleri gibi üst düzey görevlerde bulundu.

Şu anda serbest mali müşavirlik, yatırım yönetimi ve kurumsal yönetim danışmanlığı yapmakta olan Berk Hacı Güzeller, Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçisi olarak da görev yapıyor. Aynı zamanda, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu eğitimlerinin yanı sıra üniversitede "stratejik marka yönetimi" yüksek lisans programında "küreselleşme" dersleri veriyor.

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi üyesi olarak da aktif olan Berk Hacı Güzeller, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde 2012 - 2018 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği ve icra kurulu başkan yardımcılığı gibi önemli görevler üstlendi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar